Nou incident amb arma de foc a Catalunya. Aquesta nit un home ha resultat ferit per arma de foc a la riera de Montalegre, a tocar de la ronda de Dalt, la B-20, a Badalona. Els Mossos han assumit la investigació del cas, que sembla, ara per ara, relacionat amb el tràfic de marihuana, un fet, però, que l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió metropolitana nord ara haurà de confirmar i aclarir què va passar. Els fets són dels voltant de les deu de la nit quan els Mossos, des del telèfon d’emergències 112, van rebre l’avís que un enfrontament entre, com a mínim, dues persones, havia deixat una persona ferida a la via pública, per arma de foc. Es tracta, segons han explicat fonts al corrent de la investigació a ElCaso.cat, d’un home, del qual, ara per ara, no es pateix per la seva vida, tot i la gravetat de la ferida rebuda en una de les cames.

Ferit per arma de foc a Badalona

L’enfrontament que ha deixat aquesta nit un jove ferit de bala a Badalona, sempre segons les primeres informacions policials, està relacionat amb un robatori que es podria arribar a vincular amb el narcotràfic de marihuana i persones de nacionalitat albanesa. La zona de la riera de Montalegre està a tocar de la ronda de Dalt i és propera a una zona comercial i també a diverses urbanitzacions, a la zona nord de Badalona, entre el Pomar i el Pomar de Dalt, de cara a la muntanya.

El jove de nacionalitat albanesa que ha resultat ferit en aquest nou tiroteig a Catalunya va poder ser evacuat a l’hospital de Trias i Pujol, a Badalona mateix. Els Mossos tenen oberta una investigació i ja han escoltat el ferit en declaració, que apuntala la versió del robatori i la possibilitat que es tracti d’un tema relacionat amb la marihuana. 

Més ferits per arma de foc

Cada cop és més habitual, a Catalunya, incidents amb armes de foc amb persones vinculades al narcotràfic de marihuana. A ElCaso.cat s’ha publicat, les darreres setmanes, diversos incidents d’aquest tipus, amb ferits al Vendrell i a Salt, per exemple, i intervencions d’armes en plantacions. Gairebé la totalitat d’homicidis perpetrats amb armes de foc a Catalunya estan relacionats amb les drogues. La majoria d’estrangers detinguts per marihuana són de nacionalitat albanesa, seguida de la nacionalitat marroquina.