Detingut un home de 55 anys a Sort per ensenyar el penis a menors d'edat a prop del parc del Riuet de Sort, Pallars Sobirà.

Ensenya els genitals a nens a Sort

El passat divendres cap a dos quarts de set de la tarda, els Mossos d'Esquadra van rebre un avís que alertava que un home ensenyava els seus genitals a unes menors que eren en una zona a prop del parc del Riuet de la capital de comarca.

Cotxe Mossos d'Esquadra / ACN

Detingut un exhibicionista a Sort per ensenyar els genitals a diverses menors enmig del carrer / ACN

Diversos agents es van traslladar al lloc dels fets i van prendre declaració a diversos veïns, que havien estat testimonis de l'escena i que van donar la descripció de l'exhibicionista.

Segons informa el diari Segre que van apuntar els Mossos d'Esquadra, l'home era un conegut veí de Sort.

Detingut per exhibicionisme

Minuts després, van rebre un altre avís que deia que el presumpte autor, de 55 anys, es trobava al carrer Doctor Agustí Muxí i Monroset. Els policies s'hi van traslladar i el van identificar i detenir per un delicte d'exhibicionisme.

Fa menys d'un mes, el 12 de maig, un altre exhibicionista i assetjador va ser enxampat al barri de Sants de Barcelona.

Es tractava d'un home de 50 anys i nacionalitat espanyola que tenia des del novembre fins a nou antecedents per tocaments a noies, a qui assaltava al carrer o en parcs, sempre a la zona de La Marina de Port, al districte de Sants-Montjuïc.

Assetjador en sèrie al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona

Al maig va ser arrestat per haver mostrat el penis a una altra noia i haver-li tocat el cul. Se'l va acusar de delictes d'abusos sexuals i exhibicionisme. Es tractava d'un conegut de la policia de la zona, perquè sempre feia servir el mateix mètode: s'apropava a noies, normalment menors, els hi feia tocaments i fugia.

Abans d'això havia estat detingut en altres vuit ocasions pels Mossos d'Esquadra per delictes contra la llibertat sexual.