No és habitual, però la gent mor a bord de l'avió. Un alemany de 63 anys ha perdut la vida aquest dijous en un vol de l'Airbus A380 de Lufthansa que va enlairar-se des de Bangkok, a Tailàndia, i tenia com a destinació Munic, a Alemanya. L'home, pel que sembla, ja es trobava una mica indispost en pujar a l'avió, però no esperaven que comencés a tossir sang i finalment acabés dessagnant-se per la boca i el nas. La resta de passatgers va observar l'escena amb estupefacció i horror i, fins i tot, molts van començar a cridar en veure algunes de les parets de l'avió ensangonades.

Així va ser l'enlairament de l'horror a Bangkok

El mort viatjava amb la dona, de nacionalitat filipina, i en arribar a l'avió l'home no es trobava bé del tot. Segons ha explicat l'agència de notícies alemanya Blick, la muller va assegurar que "havien corregut molt ràpid cap a l'avió" per poder agafar el vol i per això estava indispost. Malgrat l'afirmació, una hostessa del vol LH773 amb destí Munic va preguntar al sexagenari si es trobava bé. L'A380 es va enlairar des de l'aeroport de Bangkok i l'estat de salut de l'afectat va anar empitjorant.

Karin Missfelder, de 55 anys, era a l'avió en aquells moments. Segons ha relatat a l'agència citada, van cridar a un metge per examinar a l'home, per la qual cosa el capità va parlar pels altaveus de l'aeronau i un jove polonès d'uns 30 anys "que parlava malament anglès" va assistir al sexagenari. Encara que, pel que sembla, només li va preguntar com estava i li va prendre el pols i li "van donar una mica de te de camamilla". Res més. En aquell moment va començar a escopir sang, però l'avió de Lufthansa va seguir el seu camí i es va enlairar. L'alemany va continuar escopint sang i finalment "un raig de sang va brollar de la seva boca i el seu nas".

L'home va morir poc després d'enlairar-se

"Va ser un horror absolut, tothom cridava", ha asseverat Missfelder. No parava de sortir sang, a borbolls, litres i litres. Les parets van quedar pintades de vermell. I, de cop, l'home va morir. Es va fer el silenci a l'avió mentre els assistents de vol, en una tècnica bastant pèssima segons la font, van intentar reanimar-lo. Havia mort i es va fer el silenci. L'avió va tornar a Bangkok amb el cadàver de l'home alemany de 63 anys a bord.