Un home de 43 anys ha estat detingut per la Policia Municipal de Madrid per robar un camió i circular de forma temerària pels carrers del districte de Villaverde. A més, ho va fer sota els efectes de les drogues i sense haver-se tret mai el carnet de conduir. Per aquest motiu, se l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, de conducció temerària, de conducció sota els efectes de substàncies estupefaents, sense el permís de conducció vigent i un altre de furt.

Els fets van tenir lloc el passat 3 de febrer al voltant de les dotze del migdia. El conductor d'un camió va estacionar el vehicle a la carretera de Carabanchel a Villaverde i es va deixar les claus posades, un fet que un home que passejava per allà va aprofitar i el va robar. El lladre va començar a circular en direcció contrària pels carrers del districte de Villaverde, fent esses i xocant amb diversos vehicles, ja fossin aparcats o que estiguessin circulant. Entre aquests hi havia un autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT). A més, també es va endur per davant un senyal de trànsit i un piló. En un dels accidents, una conductora va resultar ferida lleu.

Després de ser alertats pels testimonis, diverses patrulles es van activar i va començar una persecució pels carrers de Villaverde. A l'avinguda Rafaela Ybarra, l'home va aturar el camió perquè no podia agafar una corba i va emprendre la seva fugida a peu. Amb prou feines va aconseguir avançar uns 100 metres que els agents de la Policia Municipal se li van abalançar a sobre, el van reduir i el van detenir. L'home va ser sotmès al test d'alcoholèmia, però va donar un resultat negatiu. En canvi, en fer-li la prova de drogues, va donar positiu en el consum de cocaïna, opiacis i cànnabis. A més, es va comprovar que mai s'havia tret el carnet de conduir.