Sacseja violentament a la seva exparella en ple carrer de Lleida (Segrià) i acaba detingut per la Guàrdia Urbana. L'home, de 40 anys, va infringir, a més, l'ordre d'allunyament vigent i va retenir tant a la dona com a una menor, filla d'aquesta. 

Els fets van succeir aquesta matinada, al voltant de l'1.30 hores, al carrer Sant Martí, al peu de la Seu Vella. La Guàrdia Urbana de la ciutat va rebre l'avís que s'estava produint una agressió a una dona, que anava amb una menor, segons ha avançat el diari Segre.

Identificació ciutadana i fugida de l'agressor

L'individu, que mantenia retingudes a la dona i la menor, va ser identificat per una persona que mirava des de l'interior del Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba, a tocar al centre històric de la capital de Ponent, que va ser qui va donar l'alerta a la policia. Poc després, els agents van traslladar-se fins al lloc dels fets, moment en el que el presumpte agressor, al veure'ls va intentar fugir a peu.

Tot i bordejar el Turó de la Seu Vella, l'home ha estat arrestat poc després pels policies locals al Carrer Valentí Almirall. Pels fets esmentats tant per la dona com pel testimoni que va trucar a la Guàrdia Urbana, a més de coincidir la descripció de l'individu d'aquest amb les imatges de les càmeres de la comissaria, es va procedir a la detenció de B.D. de 40 anys.

Els agents, una vegada finalitzat l'arrest, han tornat al CUAP de Prat de la Riba, on han trobat a la dona, exparella del detingut, i la seva filla menor d'edat. La víctima, de 37 anys, ha assegurat que l'ha estat seguint, un acte il·legal pel fet de tenir l'home una ordre d'allunyament vigent. També ha explicat que en un moment donat la va sacsejar i retenir de forma violenta al mig del carrer.