Els Mossos d'Esquadra segueixen buscant el cadàver de la Rachida, la dona de 50 anys que, suposadament, va ser assassinada pel seu marit, un home de nacionalitat marroquina, de 59 anys, amb qui compartien casa a Vic, a Osona, juntament amb els seus cinc fills, un d'ells menors d'edat. Els Mossos han trobat sang al maleter del vehicle de l'home i sospiten que el cos de la dona està amagat a la mateixa comarca.

L'home va ser qui va presentar la denúncia als Mossos assegurant que la dona havia marxat de casa i que no sabien on era. Els investigadors de la comissaria de Vic van iniciar les gestions i ràpidament van veure que l'actitud de l'home no lligava amb les seves explicacions i van derivar el cas, en sospitar que es tractava d'una desaparició criminal, a la Unitat Central de Persones Desaparegudes de la DIC, que va iniciar la investigació ja com un possible homicidi. 

Tal com va avançar ahir ElCaso.cat, els investigadors van fer seguiments de l'home i van detectar coses estranyes. Estaven convençuts que ell tenia alguna cosa a veure amb el crim de la seva dona i estaven avançant en la investigació. Un dels punts importants era poder localitzar on era la dona, on, suposadament, havia abandonat el cadàver després d'haver-la matat. Però una cosa va fer canviar-ho tot. Havia comprat un bitllet per marxar de Catalunya i anar fins al Marroc, d'on era originari. Els Mossos el van anar a buscar a casa amb l'excusa de parlar amb ell de la investigació i va ser detingut dissabte, 11 de maig, a Vic. Aquest dilluns va passar a disposició judicial al Jutjat de Violència contra la Dona i la magistrada el va enviar a presó ja de matinada. L'home va declarar, però no va acceptar on era el cadàver. Durant la tarda també es va citar els quatre fills majors d'edat i el fill menor de la parella. No constaven denúncies entre l'home i la dona suposadament morta. 

Sang al maleter del cotxe de l'home detingut

Quan va ser detingut els agents van intervenir el vehicle que feia servir l'home i segons ha pogut saber ElCaso.cat, agents de la Unitat Central d’Inspeccions Oculars de la Policia Científica van localitzar restes de sang de la dona al maleter. Els Mossos sospiten que després de matar-la la va traslladar fins a algun lloc i se'n va desfer. Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació per aclarir els fets i poder localitzar el cos de la Rachida. S'estan esperant les triangulacions del terminal mòbil del detingut per si pot aportar alguna pista del lloc exacte on es va desfer del cadàver. Els investigadors sospiten que no va sortir de la comarca i que el cos de la dona pot ser en algun lloc d'Osona.