En qualsevol barri hi podem trobar, almenys, un veí conflictiu. En el cas d'una petita urbanització d'Estepona, a Màlaga, el veí conflictiu en qüestió va acabar agredint un noi de 12 anys el passat divendres perquè li molestava el soroll que ell i els seus amics feien jugant amb la pilota. Segons la versió de la mare del menor, que ja ha denunciat els fets a la policia, l'home va exigir a crits que els nois deixessin de jugar, tot i que a la urbanització està permès fer soroll fins a les nou del vespre. Com no li van fer cas, l'home es va apropar a ells i va propinar-li un cop de puny a la víctima amb tanta força que li va fer perdre el coneixement

Amenaçava els nens constantment 

No era la primera vegada que els nens d'aquesta urbanització tenien una topada amb el denunciat. La mare del menor agredit ha explicat al diari Sur que en anteriors ocasions l'home ha amenaçat els nens de matar-los, i que fins i tot va sortir de casa seva un dia amb una navalla i va esquerdar la pilota amb la qual jugaven. Cada cop que el nen tornava a casa de passar la tarda a la placeta amb els seus amics, contava als seus pares un nou episodi violent per part d'aquest veí. Però mai havia tocat cap dels nens fins al divendres passat. 

El dia de l'incident, el nen agredit va dir als seus amics que no havien de fer-li cas a l'home, perquè no estaven fent res fora de les normes i que podien continuar jugant tranquil·lament. Segons el que va explicar la mare a la denúncia, l'home va apropar-se a ells, va arraconar el seu fill i li va preguntar a crits si "es creia el més xulo del barri". Llavors va ser quan va colpejar-lo al costat esquerre de la cara, tombant-lo per la força del cop.

Malgrat la denúncia i les evidents seqüeles físiques i psicològiques que li han quedat al nen (ha de prendre medicació per poder dormir) la policia només va redactar un atestat, però no van detenir-lo ni interrogar-lo, ja que, quan van arribar les patrulles, el presumpte agressor havia marxat. El noi encara no ha tornat a l'escola, i té molta por que l'home torni a agredir-lo, ja que viu als baixos d'enfront de casa seva, per la qual cosa se'l pot trobar en qualsevol moment.