Li va posar les banyes, hi va haver una discussió i després es va posar a repartir cops esgrimint una catana. Això és, en resum, el que ha succeït aquest dijous, al voltant de les tres de la tarda, a València. Un home de 56 anys ha estat detingut per la Policia Local de la ciutat per amenaçar i agredir la seva parella amb una catalana d'un metre i cinc centímetres. A més, el presumpte atacant també li va clavar a la víctima diversos cops i cops de puny a les costelles i, fins i tot, va provar d'evitar que fugís de l'habitatge familiar. Ella, afortunadament, va aconseguir sortir al carrer i, molt a prop del domicili, hi havia dos agents del cos municipal, que atenien un accident de circulació a la cruïlla dels carrers Misser Rabassa i Poeta Maragall, els quals la van auxiliar immediatament.

La dona va arribar "visiblement alterada" als agents de la Policia Local de València que estaven realitzant gestions de l'accident, segons ha informat el cos aquest divendres, mentre corria i cridava. Una vegada es trobava davant ells, va manifestar que havia estat agredida i amenaçada per un home i, a més, presentava ferides sagnants i signes de violència al cos. Així, en tenir coneixement dels fets, van sol·licitar una patrulla de suport a la sala 092 i els agents es van traslladar a l'habitatge en el qual convivien víctima i presumpte agressor, situat al carrer Poeta Maragall i on havien succeït els fets. Però, què va passar aquell matí entre la parella?

Torna a casa, el troba amb una altra i ell treu la catana

La parella, pel que sembla, havia mantingut una forta discussió aquest dijous al matí. Per això, la dona va decidir anar-se'n de casa, molt probablement per aclarir-se. Va tornar hores més tard i, en creuar el rebedor i endinsar-se al domicili, va sorprendre el seu company sentimental amb una altra dona. Això va desembocar en una altra baralla, molt més dura que l'anterior. Els crits i les recriminacions creixien i l'home, en un moment donat, va decidir anar a buscar la seva catana de 105 centímetres.

Quan l'home va tornar amb la catana de 105 centímetres va començar l'agressió. Li va clavar diversos cops a la seva dona, a més de pegar-li dos cops de puny a les costelles i empènyer-la perquè no pogués fugir i demanar ajuda. Però ella sí que va aconseguir escapolir-se de la parella, tot i que abans de sortir de l'habitatge i alertar els agents, ell li va clavar un altre cop amb la catana per l'esquena. Per tots aquests fets, segons ha explicat la Policia Local de València aquest divendres, s'ha detingut l'home, mentre que la víctima ha estat traslladada a l'Hospital Doctor Peset de la capital valenciana per realitzar-li una radiografia de tòrax.