Crim familiar a la ciutat de València. Un home ha matat, suposadament, la seva germana aquest dimecres a la nit a l'habitatge de la víctima, situada al carrer Brasil de la capital valenciana. La Policia Nacional ha detingut l'atacant després de rebre l'avís que s'havia produït una mort violenta, per la qual cosa van desplegar tres patrulles del cos policial fins al domicili. Segons ha avançat el diari Las Provincias, l'arrestat ha acabat amb la vida de la seva germana estrangulant-la brutalment amb una corretja fins que ha deixat de respirar i s'ha asfixiat.

Pel que sembla, les discussions entre els dos germans eren recurrents i, fins i tot, el suposat homicida tenia una ordre d'allunyament respecte a la víctima, una dona de 61 anys i nacionalitat espanyola, segons ha explicat el mitjà citat. Els crits i els cops van despertar els veïns aquest dimecres a la nit, els quals van decidir alertar la Policia Nacional perquè alguna cosa estava succeint i tot apuntava, al final, a una mort violenta. I així va ser. En arribar, els agents es van trobar l'home amb el cadàver de la seva germana a la casa, per la qual cosa el van detenir com a principal sospitós de l'homicidi.

Investigació oberta, germà detingut i en espera de l'autòpsia

D'altra banda, el Grup d'Homicidis de la Policia Nacional i la Policia Científica investiguen el terrible crim en aquest domicili de la ciutat de València, al carrer Brasil. Pel que sembla, segons les primeres informacions, tot apunta que va ser asfixiada amb algun tipus de corretja fins a la mort pel detingut, encara que les indagacions segueixen el seu curs i ara per ara es troben en estat preliminar. La comitiva judicial ja ha procedit a realitzar l'aixecament del cadàver de la sexagenària, que ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal (IML) de València per realitzar-li l'autòpsia.