Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta nit, al voltant de les deu, un home de nacionalitat russa que ha entrat, armat amb un ganivet de cuina de grans dimensions, a la comissaria de la policia catalana del districte de Sant Martí, a Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l’home, que portava el ganivet d’estil carni que es pot veure a les imatges que acompanyen aquesta notícia, ha accedit a la zona de la porta de la comissaria dels Mossos i ha amenaçat amb l'arma als agents que hi havia a l’accés. 

assalt comissaria barcelona
L'agressor ha entrat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra armat amb un ganivet estil carni | Cedida. 

Sembla que pateix alguna mena de trastorn 

Segons han explicat fonts de la policia catalana, els agents que eren a la porta han intervingut ràpidament, donant-li instruccions perquè abaixés l'arma, a la qual cosa l'home ha accedit, moment en què ha pogut ser reduït pels agents, que li han tret el ganivet, i cap d’ells ha resultat ferit. S’ha obert una investigació per aclarir els fets i esbrinar si l’home detingut, de 36 anys i amb diversos antecedents, tenia intencions criminals, i amb quina motivació, i si, com tot sembla indicar, pateix algun tipus de trastorn psiquiàtric. A hores d'ara, l'home es troba en dependències policials a l'espera de ser interrogat. 

La investigació l’assumirà la Unitat d’Investigació de la mateixa comissaria de Sant Martí on han ocorregut els fets, i ara per ara no sembla que les diligències les hagi d’assumir la Comissaria General d’Informació, per tant, descartant que es pugui tractar d’un acte que es pugui emmarcar en una acció terrorista o amb motivacions polítiques, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Amb tot, la ràpida reacció dels agents ha evitat que l'home pogués ferir ningú, i l'incident s'ha pogut resoldre en pocs minuts.