Incident greu aquest vespre a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vic. Al voltant d'un quart de nou del vespre un home amb problemes mentals ha entrat a l'equipament policial amb dos cinturons amb armes de plàstic i una granada de mà. Alhora, feia crits i també amenaçava.

El policia que estava a la porta l'ha intentat aturar. Amb els crits, diversos agents que estaven a l'interior de la comissaria també han sortit i entre tots l'han pogut reduir i detenir. L'home assaltant ha llençat una granada que portava a terra. Per sort, cap persona ha resultat ferida, més enllà de l'ensurt.

Detingut un home amb “problemes mentals”

L'home, magrebí, ha quedat detingut. Agents TEDAX dels Mossos d'Esquadra, especialistes en la desactivació d'explosius, s'han desplaçat a la comissaria de Vic per comprovar que la granada que portava l'home és falsa, com per les imatges i la no detonació ha fet pensar.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials, l'home detingut és un conegut de la policia catalana pels seus problemes mentals. Els Mossos descarten que es tracti d'un incident relacionat amb el terrorisme.

No és el primer cop que l'home protagonitza incidents d'aquest tipus contra la policia. L'home està a la comissaria de Vic, on després de ser interrogat, serà posat a disposició judicial si no es decideix abans ser traslladat a un centre mèdic. Tot plegat ha quedat en un ensurt.

La comissaria de Vic, atacada de nou

La comissaria de Vic va ser assaltada fa pocs dies, durant una protesta contra la detenció i empresonament de Pablo Hasél. En altres ocasions han estat altres comissaries dels Mossos les que han estat objecte d'atacs, tot i que no sempre amb connotacions terroristes.