Apunyalament massiu al barri de Ventas de Madrid. Un home d'aquest veïnat del districte de Ciutat Lineal, de nacionalitat colombiana i 27 anys, va propinar la seva parella, també colombiana i de la mateixa edat, sis ganivetades: una al cap, dos al coll, una altra a l'abdomen, al pit i la mà. La dona va aconseguir anar al pis d'una veïna sanitària perquè la socorregués. Poc després va ser atesa pels facultatius del Summa 112, els efectius d'emergències madrilenys, i més tard va ser traslladada a l'hospital de La Paz estable i amb ferides superficials. L'agressor, no obstant, va fugir i en aquests moments està en cerca i captura policial a la capital espanyola.

Busquen al nòvio, mentre ella necessitarà cirurgia després de l'apunyalament

La policia busca al presumpte agressor, que va escapar-se després d'atacar la noia. Els fets van succeir al carrer Bocángel de Madrid, on els serveis d'emergències van rebre un avís sobre les 23.30 hores per unes suposades ganivetades, en el marc d'una acció considerada de violència masclista. Afortunadament, la dona va aconseguir refugiar-se al pis d'una veïna, que va taponar les ferides fins que els efectius d'emergències sanitàries van arribar. Tot i això, les lesions serien superficials "de lleus a moderades", segons Emergències 112, encara que la lesió a la mà requerirà cirurgia plàstica. La policia, segons ha explicat a Efe, ha assegurat que la intervenció de la veïna va ser "fonamental" per l'estat de salut de la víctima, ja que en aquells moments perdia "molta" sang. 

Mentre continua la cerca del noi de 27 anys i presumpte autor de les ganivetades, els agents de la Policia Científica han recollit vestigis del pis on van succeir els fets. Tot això està essent investigat per la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Madrid. La víctima està estable, tot i haver rebut sis punyalades directes del seu nòvio, pel que sembla s'haurien donat durant una discussió, al cap, dos al coll, una altra a l'abdomen, al pit i la mà.