Maten un home de 67 anys clavant-li una ganivetada al pit a l'interior d'una casa a Ugena, un petit poble de Toledo.

Home mort en una casa a Ugena

Un home ha estat trobat mort aquest dimarts en una casa de la plaça Major d'Ugena amb un ganivet clavat en el pit.  S'ha rebut l'avís a les 17:38, segons informa el Servei d'Atenció i Coordinació d'Urgències i Emergències 112 de Castella - La Manxa.

Presentava evidents signes de violència

Immediatament, fins al lloc dels fets, s'han desplaçat efectius de la Guàrdia Civil, de la Policia Local i de l'UVI i, malauradament, han pogut comprovar que a l'interior de la casa hi havia un home mort amb evidents signes de violència.

Guardia Civil / EFE

Troben un home mort d'una ganivetada al pit a Ugena (Toledo) / EFE

Santiago és la víctima mortal de la ganivetada

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Toledo i han obert una investigació per esclarir els fets. Tot apunta que es tracta d'un assassinat o un homicidi, però no descarten cap hipòtesi. Els veïns del poble encara no donen crèdit a què ha passat i expliquen que Santiago, l'home mort a Ugena, havia arribat al poble fa uns sis anys i que tenia una vida normal, segons informa ABC Toledo.

El Santiago era un home de 67 anys que vivia en una primera planta d'un bloc d'habitatges del mig del poble. Estan intentant trobar l'autor dels fets, que es podria enfrontar a penes de presó per la mort d'aquest veí d'Ugena, un petit municipi de poc més de 5.000 habitants.

Cuchillo / Pxhere

Maten un home de 67 anys clavant-li una punyalada al pit a Ugena i la Guàrdia Civil investiga el cas / Pxhere

Abandonen un bebè a Torrijos

Aquest dimarts, a Torrijos, un petit poble de Toledo, també va passar un succés terrible: van abandonar un bebè acabat de néixer en una capsa al mig de la carretera. Actualment, estan intentant localitzar els pares i la persona que el va abandonar. El nounat està a l'hospital Virgen de la Salud i es troba en bon estat de salut.