Un home ha disparat a un altre amb una pistola elèctrica a Betanzos (A Coruña) durant una discussió entre ambdós després que el primer no recollís els excrements del seu gos, segons recull l'informe de la Policia Local.

Discussió pels excremaentos del gos

La intervenció policial es va produir a la tarda de dijous a Rua Nova, a l'altura del número 59 d'aquest municipi corunyès després que una patrulla observés un home que s'adreçava a un altre, de forma amenaçadora, i intentava colpejar-lo amb un bastó mentre l'agafava una dona per impedir-ho.

Ja davant d'un agent, i sagnant per la boca, l'home del bastó va explicar que la persona a qui estava amenaçat i tractava d'agredir prèviament li havia disparat amb una pistola elèctrica, relata Europa Press.

Taser / Arxiu|Arxivament

Taser / Arxiu

Va explicar també que ell transitava per la vorera en direcció a casa seva i, quan va arribar a l'altura de la façana de la mateixa, va veure com un home i una dona, acompanyats d'un gos petit, no recollien els excrements que l'animal acabava de dipositar al carrer.

La víctima els va cridar l'atenció per aquest motiu i va desencadenar-se una forta discussió. En un moment donat l'home que portava el gos, des del centre de la calçada, va treure una defensa elèctrica i va disparar la víctima, assolint-la amb un dels dos dards al llavi superior. Després, la víctima va entrar a casa, va agafar un bastó i va sortir per tornar-s'hi en condicions. 

L'agressor, que s'havia absentat del lloc i que va tornar, se'l va requerir perquè lliurés la defensa elèctrica i la càrrega i se li va comunicar la formalització d'una denúncia per tinença de la mateixa sense llicència. A la Policia li va exposar que va utilitzar la pistols tipus taser per defensar-se de l'altre implicat.