Agents dels Mossos d’Esquadra van poder detenir el passat dimecres a Lleida un lladre multireincident gràcies a la col·laboració ciutadana. Els fets van tenir lloc al voltant de les deu del matí al carrer Canyeret de la capital del Segrià, a pocs metres del jutjat, quan un home estava amb el seu telèfon mòbil a les mans i el delinqüent li va prendre i va fugir corrents. La víctima el va perseguir i el va aconseguir atrapar, però el lladre es va girar, el va colpejar violentament i el va tirar a terra.

Tot i la violència exercida pel lladre, segons ha avançat el diari Segre, algunes persones que van presenciar els fets van anar cap a l’individu i el van poder retenir i immobilitzar fins a l’arribada d’una patrulla dels Mossos. Quan els agents van arribar, van detenir el delinqüent com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. La víctima va poder recuperar el seu telèfon mòbil, tot i que patir diverses lesions de caràcter lleu fruit dels cops propinats pel lladre. El detingut té un ampli historial delictiu amb fins a 39 antecedents policials, la majoria per delictes contra el patrimoni.

S’incrementa la presència policial a l’Eix Comercial de Lleida durant la campanya de Nadal

Coincidint amb la campanya de Nadal d’aquestes setmanes, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Lleida han incrementat la seva presència a l’Eix Comercial de Lleida durant l’horari comercial fins a la primera setmana de gener, passat el dia de Reis. La intenció és portar una major seguretat a la zona en uns dies on es preveu una gran presència de persones fent les tradicionals compres nadalenques.

També es té per objectiu prevenir furts i robatoris en els establiments, ja que últimament hi ha hagut un augment d’aquests casos. Les botigues de roba són un els principals afectats, perquè furten diverses peces quan els dependents no els veuen. Posteriorment, el jutge els deixa en llibertat i tornen a actuar de forma impune. Fa unes setmanes es va detenir un lladre que havia arribat a robar set vegades en un mateix local.