¿Qui no ha somiat alguna vegada amb fer-se milionari? Les preguntes de "¿Què faries si et toqués la loteria?" Són un clàssic en tots els grups d'amics. "Viatjar" o "No treballar mai més" són algunes de les respostes més freqüents. És molt poc probable que cap de nosaltres es trobi en la situació d'haver de respondre a aquesta pregunta, però no va ser el cas de l'anglès Neil Trotter, qui va guanyar 125 milions d'euros l'any 2014 a l'Euromillones. 

Trotter, que treballava com a mecànic, ha confessat a The Mirror que sempre havia sabut que es faria milionari: "d'alguna manera sabia que guanyaria la loteria". "Solia dir-li al meu pare que tindria una casa amb un llac, i ell em deia: 'Als teus somnis, fill'", va afegir.

Una mansió amb un llac i un Porsche

Com és el destí, que finalment va guanyar la loteria de debò i es va poder comprar aquella mansió, llac inclòs, que tant anhelava. I no només això. A banda de treballar amb cotxes, també era aficionat a les carreres, i va canviar el seu Ford Focus per un Porsche i un Jaguar.

Vuit anys més tard, Trotter assegura que la seva vida no és com se l’havia imaginat. “Passar de treballar a no tenir res a fer va ser quelcom bastant estrany a què adaptar-se. Aviat vaig descobrir que estar assegut mirant la televisió tot el dia era bastant avorrit”. Però no tot són desil·lusions. Tot el temps lliure que tenia el va poder invertir en la seva veritable passió: les carreres de cotxes.

No va fer cas a la companyia de loteries

Des de Camelot, la companyia que administra les loteries al Regne Unit, li van advertir que no es gastés els diners de manera immediata. Però Trotter va fer cas omís i va comprar-se una mansió ubicada en una propietat de més de 160 hectàrees. El matí que va guanyar el premi, va tenir una premonició, i li ho va comentar a la seva secretària: "Demà a aquestes hores seré milionari".

Guanyar la loteria, però, no sempre es rep amb tant d’entusiasme. Un dels guanyadors de l’Euromillones de 2011, en concret un forner sevillà conegut com a Francisco Manuel Delgado, va guanyar un total de 121 milions d’euros i va desaparèixer del seu poble sense deixar ni rastre.