Un grup de joves va agredir dos germans dins d’un cotxe aquest diumenge a Cabo de Palos (Múrcia). Una de les víctimes era cega. El grup de joves estava fent botellón i van atacar els dos nois de 37 anys. Els hi van trencar un dit i un pòmul.

Dos nois van ser agredits quan es trobaven al cotxe

Dos nois de 37 anys van ser agredits quan es trobaven al cotxe. Un d’ells era una persona cega, segons ha explicat un familiar. Els nois es trobaven al costat d’un camp de futbol amb el seu vehicle.

Quan el cotxe estava aparcat, van intentar sortir a l'exterior. Però un grup de joves estaven bevent al carrer i es va iniciar una discussió. Després van començar a colpejar-los, ha explicat LaOpiniondeMurcia.es

Un dels familiars ha definit que les edats dels agressors estaven entre els "20 i 25 anys". Van provocar diversos danys. Els hi van trencar un dit, un pòmul i una lluna del cotxe. També els hi van robar algunes pertinences. El telèfon mòbil d'un d’ells i la motxilla que contenia objectes de valor van ser sostrets, segons ha relatat Antena3.com.

Els agredits han denunciat els fets

La Guàrdia Civil va arribar al lloc dels fets per trobar els agressors. Van traslladar les víctimes a un centre sanitari per ser atesos immediatament.

Tots dos presentaven unes lesions que no eren greus. La policia ha explicat que els dos agredits han denunciat els fets. La Guàrdia Civil continua amb la investigació per estudiar el succés.

Agressió en un tren a Mollet

Aquest diumenge un passatger ha agredit dos vigilants de seguretat en un tren de Rodalies a l'estació Mollet-Santa Rosa (Mollet del Vallès). El van acusar de no tenir bitllet i el van voler fer fora del tren. El passatger no va voler baixar i va atacar els vigilants de seguretat.

Un altre passatger va gravar el vídeo de la disputa. La discussió es va iniciar perquè els vigilants van dir que no tenia bitllet. El passatger va contestar que sí que havia pagat el bitllet i que arribava tard a la feina.

El passatger va colpejar i donar puntades als vigilants perquè volien treure'l del tren. Va arribar a agafar a un pel coll i va llençar-se a terra amb ell. L'altre va donar-li cops amb la porra i al final el van poder fer fora.

Quan es trobava a l'exterior del tren, va impedir que el tren tanqués les portes posant el peu enmig. Un vigilant va tornar a donar-li cops amb la porra fins que va treure el peu. Després el tren va poder continuar el seu recorregut.