Detingut un home que gravava sota la faldilla de les dones el 24 de juliol al carrer gran Via, Madrid. L'arrestat feia els vídeos a botigues de roba. Una treballadora va ser la que va avisar al servei de seguretat i la policia es va traslladar a la botiga moments després. El van trobar amb el mòbil als calçotets.

Gravava les parts íntimes de les dones amb el seu mòbil

Una treballadora de l'establiment de H&M en el centre de Madrid es va adonar que un home feia moviments estranys. L'empleada estava a la secció d'emprovadors quan va observar l'home i va esbrinar el que succeïa. L'home estava gravant les parts íntimes de les dones amb el seu mòbil, segons ha explicat ElPaís.

Aquesta no era la primera vegada que tenia lloc un succés així, una setmana abans en van tenir un de similar. La treballadora va explicar que un home es dedicava a gravar les dones sota la faldilla. Immediatament, es va avisar la policia i els agents van anar a la botiga.

Botiga|Tenda H&M / Wikimedia Commons

Botiga H&M / Wikimedia Commons

L'home es va situar a prop dels emprovadors

La policia va interrogar el sospitós i aquest no va negar que estigués gravant les dones, però va amagar el telèfon mòbil als seus calçotets ràpidament perquè els agents no ho veiessin.

El passat 24 de juliol, les temperatures superaven els 35 graus. A conseqüència, moltes clientes portaven una faldilla o un vestit. El detingut portava pantalons texans i una samarreta blanca.

Quan va entrar a la botiga, se'n va anar directament a la planta baixa. L'home es va situar a prop dels emprovadors i allà va començar a gravar. Es trobava a la zona de la roba interior femenina i va iniciar l'enregistrament al seu dispositiu mòbil.

La policia va trobar els vídeos al seu mòbil

La treballadora que va alarmar a seguretat, havia estat una de les víctimes de l'home. Una vegada avisat el servei de seguretat, els vigilants es van dirigir a aquesta planta i van retenir l'home fins que va arribar la policia.

Aquest tipus de pràctica es denomina upskirting i es considera un delicte contra la intimitat. Els llocs en els quals solen gravar les seves víctimes són els mercats ambulants, les botigues de roba o el metro. A Madrid s'han donat dos casos en una setmana.

L'arrestat portava dos mòbils a sobre. El primer el van requisar al moment i l'altre estava situat a l'interior dels seus calçotets. La policia va sol·licitar que l'home desbloquegés el mòbil i van poder observar que hi havia vídeos de les parts íntimes de diverses dones.

És el segon cas en una setmana

L'home no va explicar l'ús que anava a donar-los a les imatges. La policia no ha explicat si tenia algun tipus d'antecedents. El detingut té 29 anys i és francès, no és resident habitual de Madrid.

El primer cas d'aquesta pràctica a Madrid va ser el 17 de juliol. Un home de 45 anys va ser arrestat pel mateix motiu. Es va dedicar a gravar les parts íntimes de la mateixa manera i no es va resistir davant de la policia.