Espectacular incendi a Sabadell (Vallès Occidental). Un edifici de dos pisos d'altura més planta baixa ha cremat aquest dimecres a la nit de forma virulenta. Tot i això, no s'han hagut de lamentar persones mortes ni ferits a l'incident. Segons han apuntant des dels Bombers de la Generalitat, cos d'emergències que es va traslladar fins al lloc amb vuit dotacions, les flames haurien estat ocasionades per una fuita de gas que hauria provocat una explosió. Els bombers van rebre l'avís del foc poc després de les deu de la nit. Concretament, a les 22.25 hores d'aquest dimecres. 

El virulent incendi va produir-se al segon pis d'aquest edifici, ubicat al carrer dels Alps, número 35, de Sabadell, entre dos habitatges de planta única. Segons han apuntat des del cos de Bombers de la Generalitat aquest dijous, el foc provocat per una fuita de gas d'unes bombones de butà que, en ser a l'exterior de l'envàs, va esclatar provocant el foc que va afectar el sostre, la façana i l'interior d'aquest habitatge. Els efectius desplegats amb vuit dotacions van extingir l'incendi minuts més tard i van aïllar les bombones que havien provocat l'explosió.

Un gat mort a l'incendi i un gos que aconsegueix sortir pels pèls

Tot i l'espectacularitat de l'incendi, no van registrar-se persones ferides, tant a la planta on va iniciar-se el foc com als edificis adjacents. El que sí van trobar els bombers, un cop van poder accedir al pis i aïllar les bombones de butà, va ser el cos sense vida d'un gat que va morir entre el fum i les flames. Un altre animal, segons apunta el diari Nació Digital, un gos, va aconseguir salvar-se, sortint, pels pèls, abans que cremés completament l'habitatge. Així, va saltar des d'aquest segon pis fins al pati del darrere per protegir-se en un lloc segur.