Va intentar enganyar els investigadors fent-los creure que era un accident durant una pràctica sexual, però l'han acabat descobrint. La mort d'una turista americana de 44 anys la matinada del passat 6 d'abril en un apartament de Màlaga ja es considera com un crim masclista. Després de diverses indagacions per part de la Policia Nacional, cos encarregat de la investigació, s'ha pogut confirmar que el marit, de 50 anys i també de nacionalitat americana, la va matar de manera intencionada i, posteriorment, va trucar als serveis d'emergències i els va explicar que es tractava d'una relació sexual extrema sota els efectes de les drogues que havia acabat malament.

No obstant això, l'autòpsia i les proves forenses practicades al cadàver durant les hores posteriors van començar a sembrar els dubtes dels investigadors. El cos presentava signes evidents d'asfíxia per estrangulament. Davant d'això, l'home va ser detingut acusat d'homicidi imprudent i va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció 9 de Màlaga. El magistrat, després de sentir el seu discurs i com explicava el que suposadament havia passat aquella nit, va decidir enviar-lo a presó provisional i traspassar el cas a un jutjat de violència contra la dona davant les sospites que podia tractar-se en realitat d'un crim masclista.

La dona havia vingut a Espanya fugint del marit

La Policia Nacional va començar a investigar si realment es tractava d'un assassinat i van indagar sobre l'entorn de la víctima i el seu botxí. Segons van poder esbrinar, el matrimoni no vivia junt i havien viatjat a Màlaga a passar uns dies. Ella feia mesos que havia deixat la seva feina com a professora d'art, havia abandonat els Estats Units sense dir res i s'havia instal·lat a Xàtiva (València) per allunyar-se del seu marit. No obstant això, l'home la va acabar localitzant i va volar expressament fins a Espanya per a veure-la i, finalment, matar-la. La parella tenia tres fills en comú, tots majors d'edat.