Una discussió entre veïns a València va acabar amb la mort a cops de matxet d'un d'ells, de 40 anys, i la detenció de tres germans d'entre 28 i 41 anys, que van maltractar la víctima després que aquest insultés la seva mare.

Mort a cops de matxet a València

Els fets van tenir lloc aquest dijous al pati interior d'una finca del carrer Cotes de Valencia, on es va iniciar una discussió en la qual, durant la confrontació, la víctima va insultar la mare dels acusats, que el van atacar amb una violència desmesurada i que van deixar l'home moribund en un bassal de sang.

Així ho va trobar la patrulla de la Policia Nacional quan va acudir al lloc després de rebre un avís a les 14:00 h de dijous; els agents van provar d'auxiliar, inútilment, la víctima, que presentava múltiples ferides per arma blanca. Va ser traslladat a un centre sanitari però va ingressar cadàver, relata Efe.

Matxet / Marcelo Braga

Matxet (arxiu) / Marcelo Braga

Després de les primeres investigacions, la Policia va detenir els tres germans i va orientar les indagacions a un homicidi dolós que, segons indiquen els indicis recollits, es va produir quan en plena discussió els tres germans van perdre el control, i van passar a una agressió homicida, sense més motiu que els insults que la víctima va dirigir a la seva mare.

Fonts de la investigació assenyalen que el Grup d'Homicidis prosseguirà al llarg de la jornada d'aquest divendres les seves diligències, que inclouen l'interrogatori de testimonis i dels mateixos detinguts.

Aquestes diligències s'estendran com a mínim fins aquest dissabte, per la qual cosa no és previsible que els tres acusats compareguin davant del jutge aquest divendres.