El futbolista marroquí del Paris Saint-Germain (PSG) i internacional de la selecció del Marroc, Achraf Hakimi, ha estat acusat per la Fiscalia de Nanterre (França) de violació. Tot això arriba després que una noia de 24 anys expliqués a la policia que havia patit una agressió sexual per part del defensa. La jove, no obstant, no va presentar denúncia dels fets relatats però el Ministeri Públic va obrir d'ofici una investigació aquest dilluns per esclarir què va succeir el passat cap de setmana al domicili de l'estrella a Boulogne-Billancourt, a la zona metropolitana de París.

Acusat de violació i relat de la noia

El defensa, que va agafar notorietat després del Mundial de Qatar pels bons resultats de la selecció del Marroc, es troba sota control policial i no es pot posar en contacte amb la víctima. La dona, de qui encara no ha transcendit la identitat, i ell es van conèixer el passat 16 de febrer a través de les xarxes socials i van quedar aquest dissabte a casa del esportista on s'hauria produït la presumpta agressió sexual, segons va avançar Le Parisien aquest dilluns. 

Segons el relat de la jove recollit pel mitjà citat, ella va anar a casa del futbolista agafant un Uber que va demanar prèviament Achraf Hakimi. Un cop va arribar i es van conèixer, tot apunta que l'estrella va excedir-se i la va besar als llavis tot i que ella es va negar. Més tard li hauria aixecat la roba i va fer-li petons als pits i, fins i tot, li hauria introduït els dits a la vagina mentre ella li deia que no volia. La denunciant va explicar a la policia francesa que va aconseguir desfer-se del seu presumpte agressor d'una puntada de peu i va enviar un missatge a una amiga, que va anar a recollir-la. 

Reacció de Hiba Abouk

Tot això ha provocat un rebombori tal que la seva muller, Hiba Abouk, tot i que en un principi no va fer declaracions públiques sobre el cas, ha reaccionat d'una manera molt peculiar. La dona ha esborrat la majoria de les fotografies que tenia amb Achraf Hakimi al seu compte d'Instagram. Ara només queden tres imatges amb ell.