Nou cas de violència masclista: un jove de 33 anys se suïcida després d'intentar matar la seva exdona i els seus fills de 12 i 3 anys a Alcoi (Alacant). A ElCaso.cat hem tingut accés a les imatges que mostren la gravetat d'aquest intent d'assassinat.

Intenta matar la seva exdona i els fills a Alcoi

Un home de 33 anys ha mort per les ferides que s'ha fet a ell mateix amb un ganivet després de, presumptament, ferir a punyalades a la seva exdona i els seus dos fills, una nena de 12 anys i un nen de 3, en el seu domicili d'Alcoi (Alacant).

Els fets han passat aquest divendres cap a les 18:00 a l'avinguda Hispanitat número 18 quan, de cop i volta, una dona de 43 anys ha sortit ensangonada al portal del seu domicili amb una ferida a l'abdomen. L'intent d'assassinat ha començat a l'interior del domicili i ha seguit al carrer on la mare i els fills han intentat fugir de l'agressor, segons explica Las Provincias.

Una ganivetada al coll al nen de 3 anys

El jove de 33 anys va clavar una ganivetada a la seva filla, que està ingressada a l'hospital amb un pronòstic reservat i, al seu fill de tres anys, li ha clavat una ganivetada al coll, deixant-lo greument ferit: immediatament, l'han ingressat i l'han operat d'urgència.

Intento de asesinato Alcoy (Alicante)

Un home se suïcida després d'intentar matar la seva exdona i els seus fills menors d'edat a Alcoi (Alacant) / Cedida

L'agressor se suïcida

Després dels fets, quan han arribat els policies, l'agressor s'ha clavat el ganivet ell mateix per suïcidar-se, però en aquest moment, tot i la gravetat de les ganivetades, no ho ha aconseguit. Custodiat per la Policia Nacional, també l'han traslladat a l'hospital on, finalment, ha acabat morint a causa de les ferides.

No hi havia denúncies prèvies

En el domicili on han passat els fets també viu una àvia en cadira de rodes que, afortunadament, no ha resultat ferida. Tot i la gravetat dels fets, no constaven denúncies prèvies per maltractament contra l'home que ha intentat assassinar la seva exdona i els seus fills menors d'edat.