Els Mossos d'Esquadra ja tenen la foto de l'assetjador de la línia 5 del Metro de Barcelona. Dues imatges de les càmeres de seguretat on se li veu la cara han de servir, segons la policia, per identificar-lo, detenir-lo i entregar-lo a la justícia. Se l'acusa d'abusar i fer tocaments a noies joves i d'agredir un home.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, les fotografies ja s'ha repartit a les comissaries dels Mossos d'Esquadra de Barcelona i també entre els agents de l'Àrea de Seguretat del Transport Metropolità (ASMET), que és la brigada de seguretat de la policia catalana que patrulla pel suburbà de la ciutat de Barcelona.

Assetjador violent al metro de Barcelona

Els fets que investiguen els Mossos, tal com ha pogut saber aquest mitjà, són diversos assetjaments sexuals que el protagonista de la fotografia, presumptament, va fer a diferents dones en diverses estacions i combois de l'L5 del Metro de Barcelona.

1 AbusSexual Metro Barcelona

Imatges de les càmeres de seguretat del Metro de Barcelona, amb el presumpte assetjador / CME

Els fets van passar a final de març i ara la policia espera poder-lo detenir, si l'aconsegueixen identificar. L'home va fer tocaments a noies d'edat jove i també va agredir un home, de mitjana edat, que li va recriminar la seva acció.

Segons les informacions policials, l'home va entrar sense bitllet a la línia 5 a l'estació de Sagrada Família i els fets denunciats es van produir a l'estació de Maragall, a la mateixa línia.

Col·laboració ciutadana per caçar-lo

Si bé la informació d'aquestes imatges és d'ús policial, per ajudar a la identificació i detenció del presumpte assetjador, si qualsevol ciutadà disposa d'informació que pugui ajudar els Mossos d'Esquadra a posar-li nom i cognoms, pot facilitar la informació a qualsevol comissaria de la policia catalana de la ciutat de Barcelona.