Un home ha caigut per un barranc amb la seva furgoneta aquest dijous en els Rotes de Dénia, Alacant. Els Bombers d'Alacant han tret el conductor per evitar que es precipités. 

L'home es va posar dins de la furgoneta en moviment

Tot ha començat quan un matrimoni ha baixat del seu vehicle per fer fotos del paisatge a València. En pocs minuts, la furgoneta es movia sola, perquè el conductor s'havia oblidat de posar el fre de mà, segons ha explicat Levante-emv.com.

En veure que el vehicle es desplaçava sol, l'home s'ha posat a dins i ha intentat parar-lo. Tanmateix, no ho ha aconseguit i la furgoneta ha caigut amb l'home a l'interior pel pendent.

Van pujar la víctima per una gran escala

En rebre l'avís, la Policia Local de Dénia i els bombers han anat al lloc dels fets. Quan han arribat, la furgoneta estava bolcada i en una situació molt inestable. Per tant, els Bombers han tret l'home de l'interior del vehicle que s'aguantava gràcies a uns pins.

L'home no ha patit ferides greus i l'han pujat al cim amb una llitera per una escala gran. Segons el Consorci de Bombers d'Alacant, la víctima ha estat "a 20 metres de la carretera". Posteriorment, l'han traslladat a l'hospital perquè se li realitzés un reconeixement.

 

Accident mortal a Organyà

Un altre accident ha tingut lloc a Organyà (Lleida) aquest dijous. Els Bombers de la Generalitat han rescatat el cos d'un home que va tenir un accident mortal en parapent.

L'instructor ha informat de l'accident i els Bombers de la Generalitat han enviat un helicòpter amb personal del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) Muntanya i metge especialitzat en rescats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A més, han anat dues dotacions terrestres dels parcs de La Seu d'Urgell i Organyà. Mitja hora més tard, els professionals ja estaven amb la víctima, però no es va poder fer res per salvar-lo la vida.

A conseqüència de no poder arribar per terra al lloc de l'accident, les dotacions terrestres han tornat als seus parcs. Els efectius de Bombers han recollit la ubicació i han informat els Mossos d'Esquadra. El cos policial ha enviat una dotació de la Unitat d'Intervenció en Muntanya (UIM) i una patrulla de seguretat ciutadana.

Gràcies a la col·laboració de Bombers, han pogut accedir al lloc dels fets i conèixer la informació per a l'aixecament del cadàver. Actualment, s'ha iniciat una investigació per aclarir els fets. L'helicòpter dels Bombers ha transportat el cos fins a l'Institut de Medicina Legal de Lleida. La investigació dels fets anirà a càrrec de la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria (UTSA) dels Mossos.

Accident de trànsit a Montcada i Reixac

D'altra banda, un nou incident va passar a Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Un home de 52 anys va tenir un accident mortal de moto. El Servei Català de Trànsit va informar que l'accident va tenir lloc en el punt quilomètric 4 de la C-58 a l'altura de Montcada i Reixac, sentit nord. Una motocicleta va sortir de la via i va xocar. A conseqüència, el conductor del vehicle va morir.