Busquen una parella que ha baixat a les vies del tren de l'estació d'Arc de Triomf de Barcelona per fer fotos. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, encara no han estat identificats i els estan buscant per haver comès aquesta imprudència.

Baixen a les vies del tren per fer-se fotos

Els fets han passat aquest dimarts a la nit, passades les 22:00 i, per tant, durant el toc de queda. la foto d'un home i una dona que estan al mig de les vies del tren fent-se fotos. Tal com es pot veure a la imatge, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, una dona fa una foto a un home, que surt somrient i sense mascareta al mig de la via.

"Això és una bogeria. Una parella baixa a les vies per fer fotos"

"Això és una bogeria. Una parella baixa a les vies per fer fotos", comenta Adrián Sánchez Berger a Twitter, operador de càmera d'agències de notícies i cadenes de televisió que ha cedit la foto a ElCaso.cat. Des de Rodalies de Catalunya han recordat que no està permès baixar ni creuar a la zona de les vies i que ho han comunicat al departament corresponent per prendre mesures al respecte.

Vias Arc de Triomf / Twitter sanchezberger

Busquen una parella que ha baixat a les vies del tren de l'estació d'Arc de Triomf de Barcelona / Cedida Adrián Sanchez Berger

Els Mossos no tenen cap denúncia pels fets

A més, des de Rodalies de Catalunya han anunciat que ja ho han comunicat a Adif per poder tramitar la denúncia. No obstant això, els Mossos d'Esquadra de Barcelona asseguren que no tenen constància dels fets i que, de moment, no s'ha presentat cap denúncia.

Encara no han estat identificats

A més, segons ha pogut saber ElCaso.cat, les persones encara no han estat identificades i les estan buscant, ja que "aquesta actitud irresponsable posa en risc la seva vida i, de manera indirecta, també la dels passatgers del tren en cas que entrés a l'estació just en el moment en què estan fent la foto", expliquen des de Renfe.

Gran indignació a les xarxes socials

Les reaccions a les xarxes no han tardat a aparèixer: "Quina poca vergonya, dues persones fent fotos tranquil·lament i segur que algun maquinista se li ocorrerà molestar-los amb un tren", comenta un usuari irònicament. Cal esperar que la denúncia arribi als Mossos d'Esquadra per aconseguir identificar i localitzar la parella de la foto, que es podrien enfrontar a sancions econòmiques elevades pels fets.