La Fiscalia demana fins a 42 anys de presó pel professor d'un centre d'extraescolars de Malgrat de Mar (Maresme) que, entre els anys 2020 i 2022, va agredir sexualment tres alumnes menors d'edat. L'acusat s'hauria guanyat la confiança de les víctimes intercanviant-se missatges des d'un any abans de cometre les violacions, i va arribar a organitzar fins a set trobades amb elles. Aquest dimecres l'Audiència de Barcelona jutja aquest home per qui, a més, el ministeri públic sol·licita ordres d'allunyament, inhabilitació per a treballar amb menors i tres indemnitzacions de 50.000, 18.000 i 12.000 euros respectivament per a les noies. 

Es va fer amic de les noies abans d'agredir-les 

Segons el relat de la Fiscalia, el professor, que exercia a l'escola d'extracurriculars des de l'any 2017, va iniciar una relació d'amistat amb les tres noies el 2019, un any abans de començar a assetjar-les sexualment per, finalment, agredir-les. Durant aquest temps, els enviava missatges per WhatsApp i Instagram, explicant-los les seves preferències sexuals i insinuant que voldria mantenir relacions amb elles. L'acusat va proposar a les noies quedar a soles fins a set cops; durant tres d'aquestes trobades es van produir les violacions amb penetració

Durant aquestes trobades, l'home es comportava com si fossin cites. A una de les nenes la va portar a la platja de Sant Pol de Mar i la va agafar de la cintura mentre passejaven "com si fos la seva parella", fet que va ocasionar "gran incomoditat i neguit" a la víctima, segons l'escrit de l'acusació. A la segona noia la va portar en cotxe a una zona aïllada de Malgrat de Mar on li va fer tocaments mentre li deia que "tenia molt clar el que volia", i amb la tercera es va desplaçar, també en cotxe, fins a Arenys de Munt, on li va fer un petó als llavis. 

Les va violar en tres ocasions 

El gener de 2022 va dur una de les noies a una zona boscosa d'Arenys de Munt i la va penetrar als seients de darrere del seu cotxe. L'endemà, el professor li va donar una pastilla anticonceptiva d'urgència per a evitar un possible embaràs. Tres setmanes més tard va tenir lloc la segona violació: en una zona aïllada de Pineda de Mar, l'home va penetrar la menor i la va obligar a fer-li una fel·lació.  La darrera agressió amb penetració va ocórrer el març del mateix any, al domicili de l'acusat. Poc després, va ser detingut, i des de setembre de 2022 que està en presó provisional acusat de set delictes d'agressió sexual.