Un home de 25 anys ha estat detingut a València com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar després que el seu fill de 12 anys alertés la policia que l'home -el pare- estava agredint la seva mare.

Discussió i violència en parella a València

Segons fonts policials, els fets van ocórrer al districte d'Abastos, a la ciutat de València, quan la sala 091 va rebre una trucada d'un menor que manifestava que la seva mare li havia demanat que avisés a la policia perquè la seva parella volia agredir-la.

A més, el jove va indicar que es trobava tancat en una habitació amb els seus germans i que escoltava la seva mare i l'home discutir.

Ràpidament, els agents van arribar a l'habitatge, obrint-li la porta el menor d'edat, que es trobava alterat i nerviós, acompanyat pels seus dos germans petits de la mà.

Els agents van observar que l'interior del domicili es trobava agitat amb nombroses joguines tirades al terra del menjador i un home assegut al sofà.

La mare ja no es trobava al domicili, però va ser localitzada als voltants i els agents van observar que tenia una petita ferida al dit de la mà esquerra.

Els policies van tenir coneixement que una estona abans s'hauria produït una forta discussió entre ambdós, que pel que sembla es va iniciar quan la dona li va demanar a la seva parella que atengués els menors en trobar-se malament físicament.

En observar que l'home va accedir a la petició, va aprofitar aquella estona per descansar, però l'home va començar a posar joguines en una bossa per després tirar-les al menjador i en un estat d'agitació insultar i amenaçar la dona.

Després d'això, la víctima va agafar el telèfon per avisar la policia, moment en què la seva parella li ho va impedir agafant-la fortament del braç i provocant-li una ferida al dit, segons l'informe policial.

A més, durant la discussió, el sospitós, presumptament hauria agafat una escombra per colpejar-la, però la víctima va poder fugir del domicili. Abans de sortir de la casa va demanar al seu fill menor, que es trobava present, que truqués a la policia.

Després de realitzar les indagacions policials, els agents han detingut l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

A presó per agredir sexualment vuit de menors al Baix Llobregat

Ingressa a la presó l'agressor sexual de vuit de menors al Baix Llobregat Nord durant la dècada dels 90 i 2000. Les víctimes tenien entre 6 i 12 anys en el moment dels fets. L'agressor, que té ara 74 anys, aprofitava la relació d'amistat o de treball amb els pares de les víctimes per tenir accés a les menors.

Manilles|Esposes / Mossos d'Esquadra

Manilles / Mossos d'Esquadra

Una primera víctima va denunciar als Mossos d'Esquadra, el juny d'aquest any, haver patit abusos sexuals fa més de dues dècades, quan tenia 5 anys i fins que en va complir 12 per part d'un home amb qui el seu pare tenia relació laboral. Després d'aquesta primera víctima els investigadors van localitzar set víctimes més.