Presó provisional i sense fiança per un home acusat d'haver assassinat el seu pare a Màlaga: la víctima és un avi de 89 anys que convivia amb el seu fill i homicida.

Un fill assassina el seu pare a Màlaga

Els fets han passat aquest dimarts en un pis de l'avinguda Atabal de Màlaga i tot va començar quan el presumpte autor dels fets va trucar a Emergències.

Troben la víctima amb ferides d'arma blanca

Després d'aquesta trucada, que encara no s'ha pogut corroborar al 100% que la fes l'assassí, els policies i sanitaris d'emergències es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que, a l'interior del domicili, hi havia un avi amb signes evidents d'haver patit una mort violenta, concretament amb arma blanca.

Dos dies després localitzen el presumpte autor dels fets

No obstant això, no va ser fins al cap de dos dies que van aconseguir localitzar el presumpte autor dels fets, el seu propi fill, que estava amagat en un altre habitatge al centre de Màlaga, explica Diario Sur.

L'home assassinat estava jubilat, era extreballador del banc i es deia Antonio

La víctima mortal es diu Antonio i és un home de 89 anys, jubilat i extreballador del banc molt conegut entre els veïns, que encara no donen crèdit a què ha passat. El presumpte autor dels fets, s'havia criat al pis on va assassinar el seu propi pare i és un home de 54 anys i de nacionalitat espanyola.

Abuelo / Archivo

Presó provisional i sense fiança per un home acusat d'haver assassinat el seu propi pare, de 89 anys, a Màlaga / Arxiu

Actualment, es desconeixen les causes per les quals el detingut hauria matat el seu propi pare i la investigació es troba en mans de la Policia, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, que a més de relacionar el presumpte autor dels fets amb un assassinat, també el relacionen amb un robatori.

Presó provisional, preventiva i sense fiança

El cas, que es troba en mans de la policia i, des dels jutjats de Màlaga han decretat la presó provisional, preventiva i sense fiança pel presumpte autor dels fets, que està acusat d'un delicte d'assassinat. 

Continuen buscant el pare de les nenes de Tenerife

Malauradament, aquest no és l'únic cas d'un home que assassina els seus fills i, de fet, fa uns mesos es va viure un cas similar a Tenerife: Tomás Gimeno, presumptament, va assassinar les seves pròpies filles d'1 i 6 anys per fer el màxim mal possible a la seva exparella, constituint un clar exemple de violència vicària. Tot i que la Guàrdia Civil treballa amb la hipòtesi que Gimeno es va suïcidar després d'assassinar les seves filles, l'home té una ordre de detenció internacional.