Fília per les abelles, escoltat així sona una mica contraproduent. Aquest insecte que és capaç de matar una persona adulta quan se sent amenaçat i ataca conjuntament, que genera més repulsió que admiració. Hi ha un grup de persones que sent atracció sexual per aquests animals i no són poques.

Un article publicat pels companys de Vice ensenya al món aquesta peculiar fília. En ell recullen testimonis de diverses persones que prefereixen emmascarar el seu nom a través de pseudònims. Tots ells senten atracció per aquest insecte i han aconseguit trobar comunitats a través de les xarxes socials en les quals moltes més persones amb les seves mateixes característiques expressen la seva opinió i pensaments relacionats amb aquesta atípica predilecció.

Testimonis de primera mà

Marvin, de 27 anys, és el primer del qual es mostren les seves declaracions. La primera vegada que es va sentir atret per aquest insecte va anar a una edat molt primerenca, sent encara menor d'edat: "Em vaig adonar que volia tenir sexe amb abelles quan tenia 17 anys. Però no va ser fins fa poc que vaig trobar una comunitat on és segur parlar sobre la meva passió per les abelles", explica el jove.

Hi ha una comunitat nombrosa que formen persones amb fília per aquests insectes, ells es fan cridar honeyfuckers. Existeix un espai a Reddit que compta amb més de 34.000 membres, la qual cosa ens fa fer-nos una idea de la presència d'aquesta comunitat. A les seves publicacions els membres ensenyen i comparteixen mems i art relacionada amb els seus gustos com ara dibuixos o animacions. Molt d'aquest contingut tracta aquests animals amb desig sexual pel qual es poden trobar imatges pujades de to.

Linz, un dels moderadors d'aquest espai, va començar a formar part d'aquest grup el 2018. Explica que la primera vegada que va sentir atracció per les abelles va ser quan jugava al famós joc Final Fantasy VII en el que en una escena es mostra a diversos personatges femenins vestits com l'insecte. "Entrar a l'Honeybee Inn (una de les pantalles del videojoc), en el joc original, va causar un impacte en el meu jo d'11 anys d'una manera que no puc expressar amb paraules", comenta Linz.

mem abelles

Captura de Twitter que mostra un mem de la comunitat de honeyfuckers / Twitter

Jacob explica com els honefuckers el van ajudar per créixer artísticament a través de les seves obres inspirades en aquesta fília: "Aquesta comunitat em va inspirar a ser amo de les meves fantasies i el meu art sense ser jutjat". A més explica que va créixer a nivell laboral gràcies a la inspiració generada: "Ara treballo creant personatges per a una empresa de videojocs i estic orgullós de representar la comunitat a través del meu art sempre que sigui possible.".

Diferències entre els 'honeyfuckers'

Linz mostra com ell i un amic seu va començar a interactuar al fòrum: "Quan el meu amic i jo comencem a fer mems i a trobar imatges d'obscenitats amb abelles per al subreddit, immediatament ens vam adonar que hi ha moltes categories de honeyfuckers per allà".

Dins dels honeyfuckers hi ha diferents categories i Linz ho va explicar: "Alguns se senten atrets per les persones disfressades d'abelles. Altres per la idea de fer-se de la mida d'una abella i gaudir de la seva fantasia d'aquesta manera. Altres per l'estil arquetípic de les abelles, mentre que a d'altres els agrada l'anime d'abelles. Però hi ha gent que literal vol tenir sexe amb abelles reals", compte Linz.