Organitzen una festa il·legal amb més de 58 persones a l'interior d'un bar de Badalona (Barcelonès): els assistents estaven incomplint les mesures anticovid.

Festa il·legal amb 58 persones a Badalona

Els fets han passat aquest diumenge 14 de març al bar Elite Sport del barri de la Pau de Badalona, segons informen des de l'ajuntament de la ciutat. Quan la Guàrdia Urbana de Badalona ha arribat fins al lloc dels fets, ha pogut comprovar que a l'interior del local, amb la persiana mig baixada, hi havia 58 persones incomplint les mesures de prevenció del coronavirus.

Els assistents no portaven la mascareta, no respectaven la distància de seguretat i, evidentment, estaven fent una reunió social de més de sis persones i, per aquests mateixos motius, han estat sancionats econòmicament. 

Sancions econòmiques als propietaris del bar

A més de denunciar les 58 persones que en aquell moment estaven dins del bar musical, els agents també van aixecar cinc actes contra el local per no acreditar la llicència municipal, ni l’assegurança de responsabilitat obligatòria, ni la llicència per disposar de billar, a més de per no realitzar la revisió periòdica dels extintors, i una altra d’inspecció de l’establiment, informa l'ajuntament de Badalona.

Multes fins a 600.000 euros

No és la primera vegada que aquest local incompleix les mesures de seguretat anticovid i, de fet, al seu compte d'Instagram, els propietaris, mostren orgullosos com se salten les mesures de seguretat penjant vídeos i fotos de l'interior del local ple de gent amb la mascareta mal posada, fumant, ballant i sense respectar la distància de seguretat. Per aquest mateix motiu, els propietaris hauran de pagar una multa que podria anar des de 60.000 euros fins a 600.000 per un delicte contra la salut pública.

 

"És inadmissible que aquests irresponsables no només organitzin festes il·legals posant en risc la salut de tots, sinó que a més és indignant que es burlin fent propaganda d’aquestes festes a les xarxes socials. Després dels conflictes que genera aquest bar, desitjo que aquest incompliment de la normativa sanitària serveixi per sancionar de forma contundent els propietaris i precintar el local", comenta indignat Xavier Albiol, l'alcalde de Badalona.