La Policia Municipal de Madrid va salvar aquest dissabte a la matinada una noia que va quedar enganxada a l'antena parabòlica d'un tercer pis després de caure des de la terrassa de l'habitatge de la planta superior on assistia a una suposada festa il·legal en el districte de Ciutat Lineal de la capital d'Espanya. Els fets van passar en un bloc de la plaça de la Reverència, a Ciutat Lineal, a les dues de la matinada.

La jove es trobava en un habitatge en la quarta planta juntament amb altres quatre persones no convivents, entre elles la seva germana menor d'edat, consumint alcohol i drogues. En un moment donat de la festa, que encara s'està investigant, la noia es va precipitar des de la terrassa. La seva caiguda va ser esmorteïda i es va quedar enganxada a una antena parabòlica del tercer pis.

Drogada i penjada d'una antena

Els veïns van trucar a la Policia Municipal i als Bombers, però no van poder accedir a l'habitatge, que estava buit. Un dels policies va aconseguir saltar a la terrassa i finalment va rescatar a la jove. Aquesta noia i la seva germana, que tenia simptomatologia d'haver consumit substàncies tòxiques, va ser traslladada a l'Hospital Ramón y Cajal per a la seva observació.

Madrid, fora de control

Aquest cap de setmana, la Policia Municipal de Madrid ha intervingut en 442 festes il·legals i reunions celebrades en domicilis i locals d'oci per incompliments de la normativa de la Covid-19, segons han informat aquest dilluns la policia de Madrid.

Aquesta és la xifra més alta des que es coneix un balanç d'intervencions. La setmana passada la Policia Municipal de Madrid va localitzar un total de 370 festes i des de l'inici del segon estat d'alarma, el passat 25 d'octubre, els agents municipals han intervingut 6.480 festes il·legals a la Comunitat de Madrid

Dissabte va ser la jornada que es van detectar més festes prohibides, 191, en tant que diumenge els agents van intervenir en 170 trobades il·legals i divendres 81. En una d'aquestes celebracions a Puente de Vallecas els agents van trobar en un local de copes un bebè de cinc mesos acompanyat de la seva mare.