Desallotgen una nova macrofesta il·legal a Ciempozuelos (Madrid) amb més de 400 estudiants universitaris. Demanaven 40 euros a cadascun dels assistents i els han acabat enxampant. 

Paguen 40 euros per assistir a una festa il·legal a Madrid

Els fets han passat aquest divendres a la nit en una finca situada a la carretera M-307 en el terme municipal de Ciempozuelos, una localitat de Madrid. Es tracta d'una festa completament organitzada: els seus assistents han pagat 40 euros i, a canvi, podien assistir a la festa il·legal amb un tot inclòs.

Festa en una finca de Ciempozuelos

No obstant això, els ha sortit malament la jugada i, finalment, la Guàrdia Civil els ha enxampat. Quan els agents han rebut l'avís, immediatament, s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que hi havia vuit autobusos: els seus conductors havien desplaçat els universitaris des del carrer Almansa de Madrid fins a la finca de Ciempozuelos.

Més de 400 universitaris incomplint les mesures anticovid

Quan els agents han entrat a l'interior del local, no donaven crèdit a què estaven veient: més de 400 estudiants universitaris sense mascareta i sense respectar cap de les mesures de seguretat per frenar els contagis de coronavirus. Per si no fos poc, el promotor de la festa havia contractat els cambrers que estaven servint begudes a les barres de l'interior del local.

Fiesta Alcohol / Archivo

Desallotgen una festa il·legal amb més de 401 estudiants en una finca de Ciempozuelos (Madrid) / Arxiu

Investiguen el propietari de la finca i l'organitzador de la festa

Finalment, els agents han aconseguit identificar i desallotjar 401 estudiants i la Guàrdia Civil investiga tant l'organitzador de la festa com el propietari de la finca, ja que es podrien enfrontar a sancions econòmiques molt elevades per incomplir les mesures de seguretat anticovid.