Indignació per una festa il·legal organitzada en un pis llogat per metges a Vigo: treballen a l'hospital més important de la ciutat.

Festa il·legal de metges a Vigo

Els fets han passat en un pis del carrer Rosalía de Castro número 58, llogat per dos metges de l'hospital Álvaro Cunqueiro. Tot ha començat quan uns veïns han alertat a la Policia Local de què hi havia molt soroll i la música molt alta a altes hores de la matinada.

Els agents s'han dirigit quatre vegades fins al lloc dels fets per intentar aturar la festa, però els assistents continuaven com si res. De fet, un dels convidats va fer un gest desafiant als policies.

Vuit persones identificades

Els policies han fet guàrdia tota la nit fins que, cap a les 9:00, han aconseguit identificar vuit convidats quan sortien de la festa. No obstant això, sospiten que a l'interior del pis hi havia més de deu persones.

Gran part dels assistents eren metges

Els policies locals pensen que gran part dels assistents a la festa eren metges, però no ho han aconseguit corroborar. Així i tot, el que se sap amb certesa el pis estava llogat per dos metges que es trobaven a l'interior del pis i que es van negar a obrir la porta als agents, segons informa La Voz de Galicia.

Un traumatòleg i un psiquiatre de l'hospital Álvaro Cunqueiro

La propietària del pis explica que l'habitatge està llogat per un traumatòleg i un psiquiatre de l'hospital Álvaro Cunqueiro, l'hospital més important de Vigo. Els vuit assistents identificats es podrien enfrontar a sancions econòmiques per incomplir les mesures anticovid.

Uns metges de Lleida fan una festa i es contagien de Covid

Per surrealista que sembli, no és la primera vegada que uns metges organitzen una festa il·legal en plena pandèmia del coronavirus i, de fet, a l'octubre, alguns metges de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida van organitzar una festa clandestina i es van contagiar de la Covid, fet que va causar gran indignació a tothom.