La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones, una d’elles menors d’edat, per haver robat un cotxe i haver escapat de la policia, atropellant tres persones al districte de Nou Barris de Barcelona. Els fets van passar aquest dimarts, 14 de febrer, al voltant de les sis de la tarda, segons han explicat fonts de la policia de la ciutat. Agents de la Guàrdia Urbana van veure un vehicle sospitós en mirar-ne la placa van veure que constava com a robat. Els agents van intentar aturar el vehicle, però sense sort. El cotxe va iniciar una fugida a gran velocitat pel passeig de Verdum, fins que va perdre el control i va acabar sobre la vorera.

El conductor, un menor d'edat: detingut

Durant aquesta fugida, i mentre era perseguit per agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, el vehicle va atropellar tres persones, deixant-les ferides lleus, en pujar amb el cotxe sobre la vorera, tal com es veu a la fotografia que acompanya aquesta notícia.

Es van poder detenir dos dels tres ocupants del vehicle. El conductor era un jove menor d’edat, que, evidentment, no tenia el carnet de conduir. A més d’aquesta conducció sense haver-se tret mai el carnet de conduir, la Guàrdia Urbana imputa també al menor d’edat un delicte de conducció temerària.

Investigació oberta per aclarir els fets

La policia de la ciutat ha obert una investigació per identificar el tercer ocupant, que es va escapar i no va poder ser detingut. Alhora, també s’està investigant per quin motiu van escapar en veure la patrulla de la Guàrdia Urbana i quan havien robat el vehicle, un Toyota Yaris, que constava com a sostret a la base de dades de la policia.