Un noi de 25 anys es troba ferit greu després d'haver rebut un tret a l'abdomen aquesta passada matinada a Vigo. Ha estat cap a dos quarts de tres del matí quan un cotxe s'ha aturat davant l'hospital Meixoeiro i d'ell n'ha baixat un jove que s'ha dirigit cap a les portes del recinte dessagnant-se i amb una ferida de bala. El vehicle ha fugit del lloc ràpidament, mentre els sanitaris han ajudat el ferit a entrar dins el centre hospitalari i l'han atès amb urgència i li han aturat l'hemorràgia.

La bala havia travessat l'abdomen de la víctima, provocant un orifici d'entrada i un altre de sortida. A causa de la intervenció quirúrgica que el noi necessitava amb urgència, se l'ha traslladat en una ambulància del 061 fins a l'hospital Álvaro Cunqueiro de la mateixa ciutat per ser operat d'urgència. A més, com marca el protocol en el cas de rebre un ferit per arma de foc, el centre hospitalari ha alertat dels fets a la Policia Nacional i a la Policia Local de Vigo, encara que aquest últim cos policial finalment no ha intervingut.

La policia busca el cotxe que el va abandonar a l'hospital i qui el va disparar

La Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir els fets i esbrinar qui va disparar el noi i qui va ser la persona que el va abandonar malferit a les portes de l'hospital. No es descarta que, fins i tot, pugui tractar-se de la mateixa persona. Tal com apunta El Faro de Vigo, els agents estan a l'espera que la víctima, de nacionalitat espanyola i amb antecedents per tràfic de drogues, es recuperi de l'operació per a poder-lo interrogar, encara que no s'ha mostrat molt disposat a col·laborar fins ara.

Els investigadors, a hores d'ara, se centren a trobar el cotxe amb el qual el jove va arribar a l'hospital. S'estan comprovant les càmeres de seguretat del complex sanitari, així com d'altres llocs del voltant per si alguna d'elles va poder captar-lo en imatges. La policia no té constància de cap tiroteig a Vigo en les darreres hores, així que sospiten que podria haver-se produït en algun municipi dels voltants. La principal hipòtesi, tenint en compte casos similars i els antecedents de la víctima, és que els fets estarien relacionats amb el tràfic de drogues