Un partit de futbol entre aficionats aquest cap de setmana va acabar amb l'àrbitre apunyalat per l'esquena en un poliesportiu de Sant Sebastià, a Guipúscoa. Els fets van tenir lloc al voltant de les vuit de la tarda al barri de Bidebieta, al nord del municipi. L'Ertzaintza va rebre un avís que informava sobre una persona ferida d'arma blanca al carrer Serapio Múgica durant una baralla grupal entre persones d'origen sud-americà. Fins allí es van desplaçar diverses patrulles i una ambulància medicalitzada, segons ha informat el Departament de Seguretat basc. 

En circumstàncies que es desconeixen, però que a hores d'ara s'estan investigant, els jugadors van començar a barallar-se després de terminar el partit, amb cops de puny, persecucions pel camp i empentes entre els participants, amb el resultat que un d'ells va ferir per l'esquena l'àrbitre amb una arma blanca. Quan van arribar els facultatius sanitaris, la víctima perdia molta sang per dues ferides profundes pel costat esquerre de l'esquena. Després d'aturar el sagnat i estabilitzar-lo el van evacuar a l'Hospital Donostia on va quedar ingressat, però es desconeix el seu pronòstic. 

Un investigat per l'agressió 

L'Ertzaintza va obrir una investigació per esclarir els fets i els motius que van donar peu a la baralla tumultuària i a la consegüent agressió amb arma blanca. També hauran d'esclarir si l'atac anava dirigit contra l'àrbitre per alguna raó en concret o si va ser una víctima aleatòria. Aquest dimarts s'ha confirmat la detenció d'un home de 30 anys per ser l'autor de la ganivetada, i s'està investigant una segona persona contra qui s'han obert diligències per estar suposadament relacionat amb l'agressió, després que els diferents testimonis prestessin declaració a la comissaria durant el diumenge.