Un ciclista ha resultat ferit crític després d'un accident greu amb un patinet a Barcelona. Els fets han tingut lloc aquest dilluns poc després de les tres de la tarda al carrer Comte d'Urgell, molt a prop del Mercat de Sant Antoni. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els facultatius sanitaris han realitzat una primera assistència al ciclista, que ha estat el que ha resultat ferit al xoc amb el patinet, i més tard l'han traslladat en estat crític a l'Hospital Clínic de la capital catalana. 

El SEM, per aquest accident de trànsit entre la bicicleta i el Vehicle de Mobilitat Personal (VMP) -el patinet-, ha activat un comandament i dues unitats terrestres, una de les quals ha traslladat al ciclista ferit crític a l'hospital barceloní. A més, per aquesta incidència, s'han desplaçat fins al barri de Sant Antoni, al carrer Comte d'Urgell, patrulles de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que ja investiguen els fets.

Accident d'un patinet amb un autobús a Barcelona

A finals del 2023, es va produir un accident entre un autobús i un patinet al carrer Viladomat de Barcelona. La conductora del patinet va xocar contra el vehicle de transport públic, sense que es donessin més dades al respecte en aquell moment. Només que va caure a terra. En qualsevol cas, la dona del VMP va resultar ferida greu i va ser traslladada a l'Hospital Clínic de la ciutat. La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona va obrir una investigació per esclarir les causes i circumstàncies d'aquest sinistre entre aquest NitBus, que feia la ruta de la Línia N1 en direcció Mercabarna, i el patinet.