La Policia Nacional està investigant el responsable d'una església evangèlica de Madrid a qui diversos pares han denunciat per haver abusat dels seus fills, menors d'edat. El cas es va destapar l'octubre passat, quan un dels nens agredits, de només set anys, va confessar a la seva mare que el sospitós, identificat com a Juan Francisco G.I., li havia fet fel·lacions en fins a cinc ocasions, i que també li va voler penetrar, però no ho va aconseguir perquè ell s'hi va negar. 

El centre on treballava l'acusat és l'església Fuente de Vida situat al municipi de Móstoles. La majoria dels feligresos són d'origen hondureny, i  Juan Francisco G.I. gaudia d'una molt bona relació amb les famílies, amb els qui havia arribat a compartir sopars d'aniversaris o de Nadal. De fet, l'home acostumava a fer regals als nens i es mostrava especialment atent i afectuós amb ells per guanyar-se la seva confiança. Els pares no sospitaven res, i se sentien prou segurs per a deixar els fills amb l'investigat, moments que aquest aprofitava per agredir-los sexualment, segons ha avançat El Confidencial

Fins a cinc víctimes, però no descarten trobar-ne més 

El nen també va explicar que tres amics seus van ser víctimes també d'aquest individu, i la policia espanyola ha detectat un cinquè menor que hauria explicat als seus pares que Juan Francisco G.I. li havia fet tocaments a l'entrecuix per sobre de la roba. Aquest mateix nen va dir a la policia que l'acusat, a través d'un perfil fals d'Instagram, li va oferir una Play Station 5 a canvi que li enviés una fotografia seva sense samarreta. La conversa va anar pujant de to fins que l'acusat li va oferir fer "coses diferents" per 50 euros

La Unitat de la Família i de la Dona de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació, i van detenir l'home, qui ara com ara es troba en llibertat provisional pendent de judici amb la prohibició d'apropar-se als nens que han explicat les agressions. Segons sembla, una sisena família va evitar que el fill acabés sent víctima després de detectar un comportament massa afectuós cap a ell, amb regals fora de lloc i intents per part de l'investigat d'emportar-se el menor amb ell a passar el cap de setmana en una piscina d'una altra localitat on suposadament treballava. 

Pel que fa a l'administració de l'església Fuente de Vida, els responsables han optat per no divulgar entre la congregació els fets denunciats i Juan Francisco G.I. continuaria treballant en un altre centre evangèlic de la zona. La investigació continua en marxa sota la batuta d'un jutjat d'Alcorcón, i no descarten que hi hagi més víctimes.