Carlos Efrén Reyes Rosado, conegut mundialment com a Farruko és un dels cantants de reggaeton més famosos del moment. La seva cançó 'Pepas' ha estat tot un èxit i ha trencat molts rècords, sent l'obra més popular de l'artista nascut a Puerto Rico.

Pepas ha estat tot un fenomen a internet i ha sonat en moltes de les discoteques i festivals més importants del món. En YouTube ha estat reproduïda gairebé 350 milions de vegades i va arribar a ser el número u de la llista Billboard poc després que sortís, no va necessitar ni una setmana.

Aquest tema ha aconseguit vuit discos de platí i és la cançó més escoltada de Spotify des que sortís l'agost de 2021. El mateix Farruko va parlar sobre el seu èxit amb 'Pepas', que ha estat, de llarg, el seu èxit més important en els seus 14 anys de carrera musical: "La cançó és un hit perquè la gent necessitava un ritme contagiós, una alegria que li canviés la vibra", va dir el de Puerto Rico.

Quan li van preguntar pel missatge que donava a través d'aquesta cançó el cantant va ser clar: "Jo canto el que es viu allà fora. No et puc parlar de Disney World, perquè el que estem vivint no és Mickey Mouse prenent un gelat de cirera," el cor en la seva cançó diu: "Pepas y agua pa' la seca, todo el mundo en pastillas en la discoteca", el que es podria interpretar com una incitació al consum de drogues a les festes.

Farruko fa marxa enrere i vol canviar la seva vida

Recentment, Farruko ha fet un concert a Miami i després d'ell va parlar sobre com vol enfocar la seva carrera. A més, va renegar de 'Pepas', el tema que l'ha fet mundialment famós: "Jo em creia la meva pròpia mentida. La meva cançó estava en el número u, jo no sabia el missatge que estava donant, que li deia a la gent 'pren una pastilla perquè siguis feliç'. Jo no em sento orgullós d'això. Sap Déu a quants dels seus fills els he fet mal! I jo avui em paro, com un home, a dir-los que em perdonin com a ésser humà", va dir.

Farruko 2 Insta

Farruko / Instagram

Quan en el concert anava a cantar 'Pepas' l'artista va decidir no fer-ho, sobre la base es va adreçar al públic per donar un missatge personal i religiós que va sorprendre els assistents: "L'amor comença pel perdó i vull que aquesta nit se senti aquesta presència i que quan vostès surtin d'aquí, no se'n vagin a una discoteca, vagin a casa seva, abracin els seus fills, abracin la seva parella, abracin papes. Res en aquest món no és etern! Només nosaltres i això ho va fer Déu... I si vostès volen salvar-se, germans, cal acceptar Déu", va comentar Farruko.

Després del concert va pujar una fotografia a Instagram acompanyada d'un gran text en el qual va voler compartir les seves sensacions amb els seus seguidors i va anunciar diversos canvis en la seva vida, el més significatiu és que deixarà de fer concerts per centrar-se en altres activitats.

La publicació de Farruko a Instagram

A la publicació en el seu compte d'Instagram l'artista va voler continuar expressant un missatge basat en la religió en el qual semblava ser feliç amb el canvi que donarà en la seva vida. A la foto es podia veure un seguidor descontent que va escriure un missatge en la qual deia: "Paguem per veure a Farru, no a Carlos predicant com un pastor", Farruko li va respondre dient que no tenia cap problema en tornar-li els diners de l'entrada i li va dir que hauria d'acceptar també a Crist.

Va aprofitar aquesta conversa per penjar-la en el seu compte d'Instagram amb el següent missatge: "Lament veritat, els que veuran a Farru són a temps de no anar i se'ls pot fer un reembors. Els que vagin i vulguin una nova experiència d'amor són benvinguts així només quin un allà estaré i els amararé igual vagin o no vagin. Són a temps perquè no gastin els seus diners ni temps en vida eterna i harmonia, els estimo".

Finalment, va anunciar que seguirà als escenaris fins que acabin les dates que té emparaulades: "Estic complint els meus compromisos perquè soc de paraula i dec un respecte als meus fans. Déu és un Déu d'ordre i la plataforma que tingui la utilitzaré per portar el missatge, els estimo".