Una família lleidatana ha denunciat davant els Mossos d’Esquadra una agressió per part d’un grup de deu joves que van patir el passat dissabte 7 de gener al portal de casa seva. Les víctimes han lliurat a la policia catalana l’informe de lesions i han sol·licitat una ordre d’allunyament dels agressors, ja que asseguren que podrien tornar.

L'atac ha tingut lloc al voltant de dos quarts de nou del dissabte, quan la família, formada pels pares i dos fills menors d'edat, tornaven al seu domicili de l'avinguda Sant Ruf després de fer la compra. Segons els denunciants, en arribar al portal de l'edifici es van trobar a l'interior un grup d'uns deu joves, d'entre 17 i 19 anys, que no eren veïns. Per aquesta la raó els van demanar que marxessin fora al carrer, però en un primer moment els joves van contestar que estaven esperant algú que vivia allí, segons ha avançat La Veu de Lleida.

Els van agredir per demanar-los que marxessin

Al cap d’una estona el pare i un dels fills van tornar a baixar per treure el gos a passejar. Els joves continuaven a les escales, bloquejant el pas, i els van tornar a demanar que sortissin al carrer. En aquell moment una de les noies els va increpar acusant-los de fer-la fora pel color de la seva pell. En sentir els crits, també va sortir del pis la mare, i va ser llavors que els van atacar.

Segons la declaració dels denunciants, el pare va rebre diversos cops de puny, la mare va ser agredida per una de les noies la qual li va arrencar flocs de cabell, i el fill de 16 anys va acabar caient a terra on va rebre puntades de peu per part d’alguns dels agressors. Finalment, la família va aconseguir fugir de l’edifici i es van refugiar a un local proper, des d’on van trucar la policia.

"Estem farts de violència al barri", han assegurat a La Veu de Lleida. També han explicat que a la zona on viuen hi ha molta delinqüència i que, al seu edifici en concret, ja han intentat entrar a un dels pisos per robar i també van entrar al pàrquing trencant la porta d'entrada.