Un jove de 28 anys és segrestat a la localitat valenciana del Perellonet per uns falsos mafiosos, que el torturen i amenacen, demanant-li 50.000 euros.

Falsos mafiosos que segresten i torturen

La investigació va començar a finals del mes de juny, quan un jove de 28 anys va denunciar en la Guàrdia Civil de Sueca que havia estat raptat i torturat. El motiu, segons el seu relat: li exigien pagar grans quantitats de diners.

Guàrdia Civil / Europa Press

Detinguts quatre joves que es feien passar per mafiosos / Europa Press

El jove va declarar que l'havien lligat les mans i emmordassat per ficar-lo al maleter d'un cotxe, amb el qual el van traslladar a una zona aïllada on quatre joves el van torturar amb un bat de beisbol i una arma de descàrregues elèctriques.

Demanen 50.000 euros per no matar la seva família

Els agressors li van assegurar que formaven part d'una organització criminal internacional i finalment el van alliberar, dient-li que tenia dues setmanes per pagar-los 50.000 euros.

Si no accedia, els presumptes mafiosos el van amenaçar de prendre represàlies contra la seva família i contra ell.

Aquesta pressió extrema, determinada pels agents de la Guàrdia Civil, incloïa extorsions, coaccions i amenaces de mort per reunir els diners.

Detinguts quatre joves que es feien passar per criminals d'una banda

Finalment, després de setmanes d'investigació i indagacions, es va detenir a les localitats de Sueca i El Perelló, a València, a quatre joves.

Es tractava dels presumptes mafiosos i dos eren de nacionalitat espanyola i dos de romanesa. Alguns d'ells eren menors i els quatre tenien edats compreses entre 17 i 23 anys.

guàrdia civil valència

Rapten i torturen un jove: li demanen 50.000 euros / Europa Press

Se'ls acusa de delictes de detenció il·legal, extorsió i robatori amb violència. Les diligències i els detinguts han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 10 de València.

Es disfressen de Guàrdia Civil per robar droga a Corbera de Llobregat

Fa un parell de dies, la localitat de Corbera de Llobregat també es convertia en escenari de tot un joc de disfresses.

Després de mesos d'investigació, es va poder per fi detenir quatre homes, d'entre 23 i 39 anys, i de nacionalitats espanyola i marroquina, que havien assaltat una casa de la localitat.

GC Corbera Foto

Es disfressen de Guàrdia Civil per robar marihuana en Corbera de Llobregat / Cedida

El seu objectiu era robar 200 plantes de marihuana de l'habitatge adossat.

Disparen el responsable al cap

Vestits de Guàrdia Civil, van entrar i van agredir els tres jardiners de droga que hi havia a l'interior.

Després de lligar-los, van agafar al responsable de la plantació, el van estirar a terra i el van lligar, per després disparar-li al cap, intentant matar-lo.

Per sort, l'home no va morir, i els quatre narcoassaltants, que tenien com a professió robar cultius de droga, van ser detinguts en el marc de l'operació del "cas Parietal", l'os del crani en el qual l'home va rebre el tret.