Una denúncia d'atac presumptament homòfob ha desencadenat aquesta setmana una gran mobilització a Madrid i la resta de l'Estat. Aquest dimecres, tanmateix, el noi que havia declarat haver estat agredit per vuit encaputxats que li van gravar la paraula "maricón" al cul, va rectificar, confessant que s'ho havia inventat.

Denúncia falsa d'atac homòfob

L'enrenou i la polèmica estan servits després de la confessió d'aquest noi de 20 anys que va denunciar que diumenge passat a les cinc de la tarda havia patit un atac homòfob.

Segons el seu primer relat, vuit persones encaputxades i amb mascareta el van perseguir pel carrer Palma del barri de Malasaña a Madrid, fins a arribar al portal de casa seva. Una vegada allà el van arraconar i el van agredir amb un cúter, tallant-li el llavi i gravant-li la paraula "maricón" al cul.

Carrer Palma Malasaña Madrid / Google Maps

Carrer Palma al barri de Malasaña, Madrid / Google Maps

Després de trucar a la seva parella, que el va ajudar a curar-se les ferides, van acudir a un centre de salut per rebre l'atenció necessària.

I una vegada allà, va començar tot. La infermera que els va atendre va activar el protocol en aquests casos, que requereix la presència de la Policia Nacional, ja que podria tractar-se d'un delicte d'odi

. La presumpta víctima va decidir seguir endavant i va denunciar l'agressió a la Comissaria de Centro, al costat de la plaça Dos de Mayo.

Vuit encaputxats per gravar-li "maricón" al cul

Van ser algunes les declaracions que va haver de donar als agents, que van prioritzar al principi trobar els vuit encaputxats. Es van revisar les càmeres de seguretat de la zona, però en cap no van veure persones encaputxades.

A l'hora a la qual es va referir el denunciant, diumenge a les cinc de la tarda, només se li veia al denunciant entrant tranquil·lament a casa seva. Els agents havien interrogat també comerciants i veïns de la zona i tampoc no havien sentit res. Ni la veïna del baix ni la del primer van sentir ni van veure res rar aquell dia. Ni imatges ni testimonis.

La presumpta víctima s'ensorra i confessa

La Policia Nacional va començar llavors a buscar en el telèfon mòbil de la víctima i en les seves xarxes socials, sospitant que els presumptes agressors podrien ser entre els coneguts del jove. Mitjançant aquesta versió i la suspicàcia davant del testimoni principal, el noi es va esfondrar i va confessar que tot havia estat una mentida.

Policia nacional / Europa Press

Policia Nacional / Europa Press

Bé, tot, no perquè les marques al gluti i al llavi seguien allà. Però el que se suposava com una agressió homòfoba, va resultar haver estat un joc sexual masoquista. El seu propi telèfon mòbil demostrava que aquell dia havia quedat a casa seva amb dos homes per practicar sexe amb jocs masoquistes.

"Vull que m'empassi la terra"

En la seva confessió va explicar que el joc "li havia anat de les mans" i que "només volia tapar" l'ocorregut perquè no s'assabentés el seu xicot.

Aquest dijous també confessava davant de les càmeres de Cuatro al Día, que el van perseguir pel seu carrer, que no vol parlar amb ningú ni sortir a la tele, només "vull que m'empassi la terra".

Agressió homòfoba falsa Malasaña / Cuatro al Dia

Agressió homòfoba falsa a Malasaña / Cuatro al Dia

La Policia Nacional ja ha tancat l'atestat per enviar el cas davant de la Fiscalia perquè pogués instruir i imputar-lo, si així ho considerés, un delicte de denúncia falsa, amb penes màximes entre sis mesos i dos anys de presó.