Una deflagració en una benzinera de Cunit (Baix Penedès) deixa una víctima en estat greu. L'explosió s'ha produït aquest dimarts, cap a un quart de sis de la tarde, en una gasolinera situada al quilòmetre 144 de la carretera C-31, al terme municipal de la població de la zona del Penedès. L'incident ha provocat que un dels vehicles, una furgoneta concretament, comencés a cremar, segons han explicat des de bombers de la Generalitat. Això, sumat a l'accident, ha deixat una persona ferida greu per cremades, un home.

La víctima, traslladada a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona

El sinistre ha activat automàticament, aquest dimarts a la tarda, tots els serveis d'emergències. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), s'ha traslladat fins al lloc dels fets amb tres unitats terrestres i bombers amb una dotació, que ha realitzat la revisió del vehicle un cop estava totalment apagat. La deflagració, és a dir, la combustió, s'ha produït en el moment d'omplir el dipòsit de la furgoneta. Això ha afectat directament un home.

La víctima ha estat traslladada en ambulància i en estat greu a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. En aquests moments es desconeixen les causes de la deflagració, així com la gravetat de l'home que es troba al centre sanitari barceloní.