Marco, l'home de nacionalitat italiana que suposadament va matar la seva parella a Torremolinos (Màlaga), té un ampli historial per violència masclista. El seu nom figurava al Sistema Viogén per dos casos de maltractament que havia tingut amb dues parelles anteriors a Fuengirola i Galícia, en un dels quals se li va arribar a imposar mesures cautelars. La Policia Nacional, però, investiga si podria haver-hi una altra víctima. Es tracta de Sibora Gagani, una noia albanesa amb qui el presumpte assassí havia mantingut una relació sentimental entre els anys 2011 i 2014. Poc després que ella acabés amb la relació, la noia va desaparèixer i mai se n'ha sabut res més.

Desapareguda l'any 2014 després de trencar la relació

Han passat nou anys des de la seva desaparició, però la família de Sibora Gagani, que resideix a Itàlia, no ha perdut l'esperança de saber què li va passar. La jove va començar una relació sentimental amb el Marco i se'n va anar a viure amb ell l'any 2011. El 2014, però, ella va decidir posar fi a la relació. Poc després, el 7 de juliol d'aquell mateix any, ella va desaparèixer i ningú ha tornat a tenir cap notícia seva. La Policia Nacional va obrir una investigació sobre la desaparició i, fins i tot, va demanar col·laboració ciutadana un any després perquè no aconseguien tenir cap pista. Des de SOS Desaparecidos també van difondre la seva fotografia demanant ajuda, però no hi ha hagut èxit en trobar-la.

El fet que aquesta setmana s'hagi detingut per un crim masclista qui havia estat la seva parella fins poc abans de desaparèixer ha fet aixecar totes les alarmes tant a la família de la Sibora com als investigadors de la Policia Nacional. La investigació per trobar-la mai s'ha donat per tancada i ara miren de comprovar si podria existir alguna relació i el Marco també hi podria estar al darrere. Segons ha avançat El Español, la família de la noia, que tenia 22 anys quan va desaparèixer, n'està convençuda. Ella els havia dit que l'home la tractava malament. A més, quan ja no sabien res d'ella i li van preguntar al Marco, ell els va respondre que havia marxat sense dir res i que segurament hauria tornat a Itàlia. Ara pensen que potser també va matar a la Sibora i es va desfer del cadàver.