La Policia Municipal de Madrid busca un conductor que ha atropellat una famosa exconcursant del programa MasterChef. La víctima és la Miri Pérez, que ha explicat què ha passat i ha ensenyat una foto de la seva cara desfigurada per culpa del tràgic accident. El conductor s'ha fugat i demanen col·laboració ciutadana per localitzar-lo com més aviat millor.

Els fets van passar el dissabte 28 de maig a la cantonada entre el carrer Goya i el carrer Velázquez. Emergències 112 ha rebut l'avís a les 15:55: els alertaven d'un accident entre una motorista i un cotxe. Quan s'han desplaçat fins al lloc dels fets, han pogut comprovar que hi havia una jove de 29 anys i que el cotxe s'havia fugat després de l'accident.

La víctima és la Míriam Pérez, exconcursant de MasterChef

La víctima és la Míriam Pérez, coneguda popularment com a Miri Pérez per la seva aparició a la cinquena edició del mític programa de cuina MasterChef. Els sanitaris del Samur-Protecció Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han traslladat a l'actriu fins a l'hospital Princesa de Madrid, on va ingressar amb un pronòstic lleu, ja que s'havia donat un fort cop a la cara fruit de l'accident i tenia ferides de caràcter lleu.

Miri Pérez publica una foto de la seva cara desfigurada per l'accident

Ha estat la mateixa Miri Pérez qui ha publicat una foto de la seva cara desfigurada per les ferides explicant què havia passat i la notícia ha corregut com la pólvora a les xarxes socials. Els seus seguidors li han donat suport i li han desitjat que es recuperi com més aviat millor.

Miri Pérez / Instagram miriperezc
La Miri Pérez, exconcursant de MasterChef, ha tingut un accident de moto: el conductor d'un cotxe l'ha atropellat i s'ha fugat i demanen col·laboració ciutadana per trobar l'autor / Instagram miriperezc

"Estic trista i tinc por, però estic viva, que és el més important"

"He tingut un accident de moto aquest migdia. Se m'ha menjat i s'ha fugat. M'ha estat impossible frenar, ho he intentat amb totes les meves forces, però el cotxe estava massa a prop. Estic trista i tinc por, però estic viva, que és el més important. A l'hospital de la Princesa de Madrid m'han atès, m'han curat i m'han donat molt afecte. Gràcies als nois de l'ambulància i a les infermeres, que s'han fet càrrec de mi", explicava la Miri Pérez per Instagram, on té més de 238.000 seguidors.

Col·laboració ciutadana per trobar el responsable de l'accident

Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre l'accident, que es posi en contacte amb la Policia Municipal de Madrid, ja que estan intentant localitzar el conductor del cotxe responsable de l'atropellament, que podria enfrontar-se a greus sancions per no ajudar a la víctima.