Una jove parella de 29 i 32 anys acaba de tenir el disgust de la seva vida! Acaben de perdre un milió i mig d'euros a l'Euromillones per culpa de la noia.

La noia, una infermera de 29 anys, va canviar els números de l'Euromillones a última hora

El jove, Jacob Simon, escaiolista de professió, fa anys que juga la mateixa combinació de números a tots els sortejos de l'Euromillones. Aquest cop, però, va segellar la butlleta la seva companya, una infermera de 29 anys, i va decidir canviar els números que jugava des de feia molt de temps a última hora.

Sorteo Euromillones / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

Els sortejos de l'Euromillones se celebren tots els dimarts i divendres / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

El disgust els va arribar quan van comprovar la combinació guanyadora i van veure que únic encertant d'aquests números s'havia endut un premi d'un milió i mig d'euros perquè va encertar els cinc números i una de les dues estrelles. Per tant, si haguessin jugat els números de sempre, en realitat els hauria tocat la meitat ja que s'hauria hagut de repartir entre dos encertants.

"Em mataràs, han sortit els nostres números però els he canviat"

"La meva nòvia em va dir: 'Em mataràs. Han sortit els nostres números... però els he canviat. Pensava que era una broma però vaig veure que no. No dormim a les nits i ens hem barallat una mica", explica Jacob Simon, segons publica The Sun.

Això va passar al desembre, poc abans de Nadal. Els números que van sortir premiats eren els mateixos que jugava el noi excepte una de les dues estrelles i, per tant, hauria guanyat un premi de segona categoria.

En qualsevol cas, el canvi de números a última hora els ha fet deixar de guanyar un premi gairebé milionari. Veurem si la parella aguanta o si, com diuen alguns, l'amor està per sobre de tot.

Administración de loterías número 1 de Villanueva del Arzobispo (Jaén) / Loterías y Apuestas del Estado

Un veí de Villanueva del Arzobispo s'ha endut un premi d'un milió d'euros en el sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts / Loterías y Apuestas del Estado

L'Euromillones té un pot de 55 milions d'euros

Aquest divendres, 15 de gener, l'Euromillones arriba amb un espectacular pot de 55 milions d'euros perquè, en l'últim sorteig, celebrat aquest dimarts, no va aparèixer cap encertant de primera categoria. Això sí, com passa tots els dimarts i divendres, una sola butlleta segellada a Espanya s'ha endut el premi d'un milió d'euros d''El Millón'.

En aquest cas, el milió d'euros se l'endurà el propietari d'una butlleta segellada a l'administració de loteries número 1 de Villanueva del Arzobispo, a la província de Jaén.