Un jove ha intentat estrangular, suposadament, un company de feina amb un cable elèctric en una nau industrial a Beniparrell, a València. Però no va quedar aquí la cosa, perquè després d'aquest atac l'hauria lligat de peus i mans amb una corda, a més de causar-li diverses ferides a diverses parts del cos. Per això, la Guàrdia Civil ha detingut el sospitós, un individu de 25 anys i de nacionalitat hondurenya, per un delicte de lesions greus en un polígon industrial de la localitat valenciana.

La Guàrdia Civil, segons han informat aquest dijous, va iniciar les accions quan va rebre l'avís d'una possible baralla entre dos treballadors d'una empresa en un polígon industrial situat al municipi de Beniparrell. Els agents, en tenir coneixement d'aquests possibles fets, es van traslladar fins al lloc i van trucar a la porta de la nau industrial. La sorpresa va ser majúscula en veure que un home amb ferides a la cara els va obrir. Després d'aquesta imatge van començar a inspeccionar l'interior de les instal·lacions i van trobar un altre individu, el seu company, al terra lligat de peus i mans. L'havia amagat en una zona recòndita de l'edifici, per la qual cosa no havia cridat l'atenció dels guàrdies civils inicialment.

Detingut el jove de 25 anys per l'agressió

Els agents van alliberar la suposada víctima. La van deslligar i van observar que aquest home havia estat brutalment agredit, ja que presentava múltiples lesions. Aquestes sospites van quedar confirmades quan es van entrevistar amb ell i els va explicar que el seu company de feina havia intentat estrangular-lo amb un cable elèctric. Per això, els guàrdies civils van detenir el jove de 25 anys acusat d'un delicte de lesions greus, mentre les diligències policials han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Picassent. En aquests moments, es desconeixen les motivacions i circumstàncies d'aquest atac en una empresa de Beniparrell.