Un incendi aquest dimarts al matí al centre de Barcelona ha provocat una espectacular columna de fum negre visible des de diversos punts de la ciutat. Segons les primeres informacions, el foc s'hauria originat en cremar un autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) de la línia V13, que realitza el seu recorregut pel barri de Sant Gervasi-Galvany. En concret, les flames han sorgit poc abans de les deu del matí, al carrer de Santaló, a tocar de la plaça d'Adrià, i el fum ha crescut molt ràpidament, espantant els veïns de la zona. A hores d'ara no consta cap persona ferida

 

El fum, visible des de l'altra punta de la ciutat 

Els serveis d'emergència han rebut l'avís d'aquest incendi al voltant de les deu del matí, i han activat tres dotacions dels Bombers de Barcelona que s'han desplaçat ràpidament fins al carrer de Santaló. Gràcies a la celeritat amb la qual han arribat fins al lloc, el foc ja ha pogut ser extingit. A hores d'ara, els bombers estan treballant per refredar les restes de l'autocar, que ha quedat completament calcinat, provocant una pudor molt forta de plàstic que encara es pot notar per tots els carrers dels voltants. 

Segons han informat des del cos de Bombers, el foc ha acabat afectant diverses motocicletes estacionades als voltants, però, afortunadament, no s'ha de lamentar cap ferit. A hores d'ara, s'està investigant les causes que han provocat l'incendi d'aquest autobús enmig del carrer a Barcelona, i que ha fet necessari tallar la circulació al carrer de Santaló, provocant la desviació de les línies de bus V11 i 68 durant gairebé una hora.