Crema un segon pis al centre de Barcelona. Segons han explicat fonts municipals a ElCaso.cat, l'incendi s'ha originat aquest dilluns, poc després de les tres de la tarda, en un segon pis del carrer Muntaner, al número 128. Fins allà s'han traslladat deu dotacions dels Bombers de la ciutat comtal que han treballat mentre una gran fumarada que inundava la zona juntament amb efectius de la Guàrdia Urbana que han regulat el trànsit perquè els serveis d'emergències poguessin actuar amb més facilitat. Set persones han resultat ferides de caràcter lleu, una d'elles un bomber, que han estat atesos pels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Set ferits lleus i dos amb cremades de segon grau

L'avís de l'incendi d'aquesta tarda de dilluns a l'Antigua Esquerra de l'Eixample s'ha rebut cap a dos quarts de quatre de la tarda, segons han apuntat fonts municipals a aquest mitjà. El foc ha afectat dues habitacions de l'immoble i es desconeixen les causes per les quals s'hauria produït, per la qual cosa s'ha obert una investigació

Respecte als set ferits lleus, els facultatius sanitaris del SEM han assistit cinc d'ells al mateix carrer Muntaner i han estat donats d'alta in situ. Els altres dos, però, han necessitat ser traslladats a centres hospitalaris. Aquests darrers són el bomber esmentat, amb cremades de segon grau de caràcter lleu, i un veí que ha hagut de ser rescatat del domicili i que presentava una intoxicació lleu per inhalació de fum.

Afectació viària per l'incendi

Arran de l'incendi, s'han desviat diverses línies d'autobús, atès que el tram del carrer Muntaner entre Mallorca i Provença s'ha hagut de tallar al trànsit. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), operadora del transport públic a la ciutat, ha informat que les rutes dels V13, 54, 63 i 68 es desviaven per la incidència, la qual cosa ha fet anul·lar les parades 214, 938, 1268, 3570.